Η αποκάλυψη του Πάνου Μουζουράκη για το The Voice - «Τα γυρίσματα πάνε χάλια»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη του Πάνου Μουζουράκη για το The Voice - «Τα γυρίσματα πάνε χάλια»

Πρεμιέρα έκανε την περασμένη Κυριακή το «The Voice» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό. Σήμερα, ο Πάνος Μουζουράκης, ένας από τους κριτές έκανε μια αποκάλυψη για τα γυρίσματα.

Συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», συνάντησε τον τραγουδιστή ο οποίος μίλησε για το κλίμα στα φετινά γυρίσματα και τις αλλαγές που θα δούμε.


Επίσης, να σημειώσουμε πως, η παραγωγή του μουσικού show, ψάχνει να βρει την αντικαταστάτρια της Χριστίνας Μπόμπα, καθώς φέτος δεν θα βρίσκεται στην παρουσίαση.

The Voice: Η αναφορά του Πάνου Μουζουράκη στην Μαρία Σολωμού!

Πρεμιέρα είχε εχθές το The Voice of Greece και οι κριτές γύρισαν δυναμικά πίσω στις θέσεις τους! Η λαμπερή πρεμιέρα έγινε χωρίς κοινό αλλά το κέφι ήταν φυσικά ανεβασμένο! Εντύπωση μας έκανε το σχόλιο του Πάνου Μουζουράκη για την Μαρία Σολωμού!

Ο Σάκης Ρουβάς παρατήρησε πως η πρώτη διαγωνιζόμενη είχε ένα τατουάζ στο χέρι της που έγραφε «Μαρία» και θέλησε να μάθει τι συμβολίζει.

Εκείνη εξήγησε πως είναι το όνομα της μητέρας της αποκαλύπτοντας ωστόσο πως αρχικά είχε ετοιμάσει να πει για πλάκα πως πρόκειται για κάποια πρώην της. Δείτε εδώ το μήνυμα που έστειλε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πριν την έναρξη του show

Αυτό φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Πάνο Μουζουράκη ο οποίος σχολίασε

«Δεν πειράζει είναι η δική μου πρώην» αναφερόμενος στη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού.

Πάνος Μουζουράκης: Δεν φαντάζεστε που και πώς γνώρισε την νέα του σύντροφο

Δεν θα το φαντάζεστε! Διαβάστε τα όσα αποκαλύφθηκαν για την νέα σύντροφο του Πάνου Μουζουράκη. Πώς και που γνωρίστηκε το ζευγάρι, που φαίνεται να είναι τώρα πολύ ερωτευμένο;

Ο Πάνος Μουζοράκης μένει πλέον στην Αμερική και ειδικότερα στην Καλιφόρνια. Ωστόσο δεν είναι μόνος αφού έχει βρει και πάλι τον έρωτα στα μάτια της Τζίνας Βαρελά. Μάλιστα το ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό μένει μαζί, αφού αποφάσισαν να περάσουν στο ίδιο σπίτι την καραντίνα τους.

Παράλληλα δημοσίευμα της Reallife μας αποκαλύπτει ότι το ζευγάρι είχε φιλική σχέση πριν να είναι μαζί, με τους δυο τους να γνωρίζονται μέσω κοινής παρέας στο Λος Άντζελες, όπου και ζουν πλέον μόνιμα. Άλλωστε οι δυο τους έκαναν πρόσφατα και μια μεγάλη επιτυχία. Δείτε εδώ την ταινία μικρού μήκους που έφτιαξαν.