Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντηση μέσα από το Love It στον Νίκο Μουτσινά - «Εγώ δεν προκαλώ»

Πήγε στο καμαρίνι της Βάνιας και έδωσε... ρεσιτάλ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντηση μέσα από το Love It στον Νίκο Μουτσινά - «Εγώ δεν προκαλώ»

Η Ιωάννα Μαλέσκου, απάντησε μέσα από την εκπομπή της, το Love It στον Νίκο Μουτσινά, ο οποίο την προκάλεσε δημόσια. Τι έκανε η παρουσιάστρια;

«Επειδή εγώ δεν προκαλώ, όμως, δεν περνάω και έτσι όλα αυτά τα οποία ακούω, έκανα μια επίσκεψη! Και που δεν πήγα» σημείωσε με νόημα η Ιωάννα Μαλέσκου στην κάμερα.

Και στην συνέχεια η παρουσιάστρια περπάτησε στο πλατό με το διακριτικότατο φόρεμα της Βάνιας, το οποίο φόρεσε στην πρεμιέρα της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι.

«Έβαλα κάτι διακριτικό. Ότι βρήκα στη ντουλάπα της Βάνιας» πρόσθεσε, γελώντας, η Ιωάννα Μαλέσκου.

Να σημειώσουμε πως, τον νέο της συνεργάτη μας σύστησε η Ιωάννα Μαλέσκου στις 16/9 μέσα από την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια μπορεί αρχικά να μας καλησπέρισε με 3 συνεργάτες στο πλευρό της, ωστόσο προστέθηκε ακόμη ένας.

Για αυτό το λόγο η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε τον Νίκο Μουτσινά μέσα από το Love It

Μια... κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Βάνια και την Ιωάννα Μαλέσκου. Μάλιστα, η πρώτη έφτασε μέχρι και να «κλέψει» το φόρεμα της παρουσιάστριας και να εμφανιστεί στο «Καλό Μεσημεράκι».

Η Ιωάννα Μαλέσκου, απάντησε στις δηλώσεις της Βάνιας κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να εμφανιστεί στο πλατό με το φόρεμα της, αφού της το... «έκλεψε».

Η Βάνια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για την εκπομπή, κατάφερε να βρει το φόρεμα της Ιωάννας Μαλέσκου και να το φορέσει αμέσως, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στις νέες της δηλώσεις.

Καλό Μεσημεράκι Βάνια

Ο Νίκος Μουτσινάς να σημειώσουμε πως, επανήλθε στην συχνότητα του ΣΚΑΙ με την αγαπημένη εκπομπή όλων, Καλό Μεσημεράκι, κι από την δεύτερη κιόλας ημέρα προβολής του έφερε τα πάνω κάτω στον σταθμό! Είναι ένας από τους πιο δυνατούς παρουσιαστές του σταθμού κι αυτό φαίνεται καθημερινά από τα νούμερα τηλεθέασης που καταγράφουν τα μηχανάκια της Nielsen. Δείτε τα όλα εδώ.