Just the 2 of us: Τα τρία ονόματα «φωτιά» που πολιορκεί το OPENTV

Το ένα δεν το περιμέναμε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Just the 2 of us: Τα τρία ονόματα «φωτιά» που πολιορκεί το OPENTV

Στις τηλεοπτικές μας οθόνες επιστρέφει για δεύτερο σεζόν το Just the 2 of us και μέσα από το Πρωινό έγιναν γνωστά τα 3 ονόματα που πολιορκεί το OPENTV.

Η παραγωγή έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με διάφορα πρόσωπα από το χώρο της showbiz για να πάρουν μέρος στο show.

Η Κόνι Μεταξά, σήμερα Παρασκευή 18/9 μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό αποκάλυψε τους τρεις τραγουδιστές, στους οποίους έχει γίνει πρόταση. Ο λόγος ια τον Ηλία Βρεττό, την Χριστίνα Σάλτη και την Έλενα Τσαγκρινού.

Να σημειώσουμε πως την ημερομηνία της πρεμιέρας αποκάλυψε η Βίκυ Σταυροπούλου, όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι.

Χώρισε το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του J2US μετά από 5 χρόνια σχέσης

Τα πάνω κάτω έφερε στην ελληνική showbiz η είδηση για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα, και ένα από τα φαβορί του φετινού J2US που χώρισε με τον σύντροφό της, μετά από 5 ολόκληρα χρόνια σχέσης. Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν περίμενε να δει αυτό το ζευγάρι να παίρνει χωριστούς δρόμους.

Φέτος η συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη κατάφερε να απασχολήσει αρκετά τα μέσα ενημέρωσης τόσο με τη συμμετοχή της στο μουσικό show το

Ο λόγος φυσικά για την Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της On time, χώρισε με τον αγαπημένο της, Τίτο Καταλαγαριανάκη.

Έρρικα Πρεζεράκου χωρισμός

Όπως διαβάζουμε μάλιστα, οι δυο τους είχαν χωρίσει λίγο καιρό πριν από το ατύχημα, ωστόσο η Έρρικα Πρεζεράκου είναι πολύ χαμηλών τόνων και αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή.

Ο Τίτος στέκεται βράχος στο πλευρό της Έρρικας Πρεζεράκου μετά το ατύχημα, με τους δυο τους να έχουν άψογη σχέση.

Αυτήν την περίοδο η Έρρικα Πρεζεράκου είναι σπίτι της, αναρρώνει και περιμένει σε περίπου έναν μήνα να βγάλει τα σίδερα που έχει στα δάχτυλα και στην παλάμη, μετά το 5ωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε. Αυτή τη στιγμή το μόνο λειτουργικό δάχτυλο στο δεξί της χέρι είναι ο δείκτης.