Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Έσκασε» ανακοίνωση από τον ALPHA

Τι συνέβη;

«Έσκασε» ανακοίνωση από τον ALPHA
News 18.09.2020 16:31
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μόλις πριν από λίγο, «έσκασε» μία νέα ανακοίνωση από τον ALPHA, η οποία αφορά μία νέα εκπομπή που πρόκειται να ξεκινήσει για ακόμα μία σεζόν στο κανάλι και να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με την επίκαιρη θεματολογία του και τον παρουσιαστή του.

O «Οδηγός καλής ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, ο πρακτικός οδηγός αυτοβελτίωσης που έγινε το σταθερό ραντεβού μας τα πρωϊνά του Σαββατοκύριακου, επιστρέφει στον Alpha, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στις 09:00. Η πρώτη εκπομπή της σεζόν είναι αφιερωμένη στις ανατροπές που συμβαίνουν στη ζωή μας και στη σωστή διαχείρισή τους.

Η ανατροπή έχει γίνει κομμάτι της ζωής μας τους τελευταίους μήνες, καθώς αφορά σχεδόν όλες τις πτυχές της: τις σχέσεις μας, την καθημερινότητά μας, την υγεία μας, την εργασία μας, τις συνήθειές μας.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται τον παρουσιαστή Πέτρο Πολυχρονίδη, ο οποίος μιλά για τα γεγονότα- ορόσημα που ανέτρεψαν τη ζωή του – κι όχι απαραίτητα προς το κακό. Επίσης, η ψυχολόγος Ιόλα Αλ Μπάχρι εξηγεί γιατί είναι φυσιολογικό να φοβόμαστε τις ανατροπές αλλά και γιατί είναι απαραίτητο να τις αξιοποιούμε προς όφελός μας.

Οδηγός καλής ζωής ALPHA

Στην ενότητα της ψυχολογίας μαθαίνουμε γιατί πρέπει να βάζουμε όρια στα παιδιά, στην ενότητα της διατροφής βλέπουμε τα 6 λάθη που κάνουμε στο πρωινό γεύμα και μας παχαίνουν και στην ενότητα «Μας Ρωτάτε, Σας Απαντάμε» ενημερωνόμαστε για τις λύσεις όταν το νύχι μπαίνει στο δέρμα.

Από φθινόπωρο… δίαιτα! Η εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη , την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 09:00 , ασχολείται με τα κιλά που πήραμε – όσοι πήραμε- το καλοκαίρι και παρουσιάζει αποτελεσματικούς τρόπους για να τα χάσουμε αλλά κυρίως να διατηρήσουμε αυτή την απώλεια.

Οι διαιτολόγοι χαρακτηρίζουν αναγκαία αυτή την χαλάρωση του καλοκαιριού και στο επίπεδο της διατροφής μας, αλλά επισημαίνουν ότι όσο πιο γρήγορα επανέλθουμε στην ισορροπημένη διατροφή τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχουμε. Καλεσμένη στο στούντιο είναι και μια γυναίκα που «τσίμπησε» λίγα κιλά το καλοκαίρι και μιλάει για την προσπάθειά της να τα χάσει.

Στην εκπομπή παρουσιάζονται τρία ακόμη ενδιαφέροντα θέματα: γιατί πρήζονται τα πόδια μας, τα 10 αντικείμενα στο σπίτι που «αγαπούν» οι ιοί και τα μικρόβια και η τελευταία τάση που ακούει στο όνομα ηλεκτρικό ποδήλατο.

Πανικός γίνεται στον ALPHA και με το The Bachelor. Δείτε εδώ πόσα χρήματα παίρνουν οι διαγωνιζόμενες για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Ανακοίνωση από τον ALPHA - Τηλεθεατές προσοχή

Με μια ευχάριστη ανακοίνωση ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA έκανε γνωστό στους τηλεθεατές του πως στις 21 Σεπτεμβρίου επιστρέφει ένα από τα πιο αγαπημένα προγράμματα!

Για την ακρίβεια η ανακοίνωση του ALPHA ανέφερε

Από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου οι «Οικογενειακές Ιστορίες», η σειρά που ανέτρεψε τα τηλεοπτικά δεδομένα επιστρέφει στον Alpha με καινούργια επεισόδια, καθημερινά στις 16:40.

Με σενάρια βγαλμένα από την ίδια τη ζωή, οι «Οικογενειακές Ιστορίες» πραγματεύονται κοινωνικά θέματα, προβάλλουν τα αδιέξοδα που προκύπτουν στις ανθρώπινες σχέσεις και θίγουν σοβαρά ζητήματα της σύγχρονης ζωής.

Οικογενειακές ιστορίες επιστρέφουν στον ALPHA

Τα νέα επεισόδια φέρουν τη σφραγίδα της επικαιρότητας. Τα social media και η επίδρασή τους στη νεολαία, το bullying, η συμβίωση στην καραντίνα, οι σχέσεις ταμπού, οι ψυχολογικές και κοινωνικές πιέσεις είναι θέματα που αναδύονται μέσα από την καθημερινότητά μας.

Οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, οι καταστάσεις που όλοι ζούμε, οι εξομολογήσεις που θα θέλαμε να κάνουμε. Αυτές είναι οι «Οικογενειακές Ιστορίες».

Δείτε τι συνέβη προσφάτως με την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ALPHA.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χτύπησε «καμπανάκι» στον ALPHA με το The Bachelor - Η εσπευσμένη αντίδραση

Ανατροπή στον ALPHA - Η εκπομπή που έφερε αντιδράσεις

TAGS
Share