Χαμός στον ALPHA με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ομάδα της στο Happy Day

Τα νούμερα τηλεθέασης πήραν φωτιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στον ALPHA με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ομάδα της στο Happy Day

Happy Day: Ένα από τα καλύτερα project του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA προκάλεσε χαμό με τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε το πρωί της Τρίτης 15/9! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπως φαίνεται, δημιούργησε μια συγκλονιστική ομάδα και η θετική τους ενέργεια έχει αντίκτυπο στο τηλεοπτικό κοινό!

Για την ακρίβεια το Happy Day ήρθε πρώτο στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού την Τρίτη 15/9 αφού στο δυναμικό κοινό έκανε το απίστευτο ποσοστό 17,8%.

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Σήμερα 16.5
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 14.0
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 10.7
  • Mega: Κοινωνία ώρα Mega 8.0
  • Happy Day 17.8

Αντιθέτως, να από τα project που δεν τα πηγαίνει καλά στο κανάλι είναι αυτό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου... Δείτε τα νούμερα που έκανε την Τρίτη 15/9.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε στον αέρα του ALPHA αν θέλει να κάνει και τέταρτο παιδί

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη στην παρουσιάστρια του Pop Up σχετικά με το αν επιθυμεί να κάνει και ένα τέταρτο παιδάκι.

Η παρουσιάστρια είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και δείχνει να είναι πολύ ευτυχισμένη με την οικογένειά της. Σήμερα, έκανε "ποδαρικό" στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και μίλησε για το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για ένα τέταρτο παιδί

«Δε σου λέω όχι αλλά δε σου λέω και ναι. Σωματικά νιώθω ότι έχω κουραστεί. Έχω τη μέση μου όταν κουβαλάω τον Γιαννάκη πολύ, δε μπορώ, γκρινιάζω. Μου λείπει λίγος προσωπικός χρόνος, το να κάτσω στο κρεβάτι μου και να κοιτάω το ταβάνι χωρίς να σκέφτομαι τίποτα. Από την άλλη μου αρέσουν τα παιδιά. Έχω καλές εγκυμοσύνες. Τα κοριτσάκια μου με βοηθάνε πάρα πολύ με τον μικρούλη... Αλλά δε ξέρω μπορεί και να έκανα σε 1-2 χρόνια. Δε ξέρω, ο Θεός ξέρει» απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αν και μανούλα τριών παιδιών, η Σταματίνα Τσιμτσιλή διατηρεί άψογα την σιλουέτα της. Δείτε εδώ το μυστικό της.