Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

My Style Rocks: Στα "μαχαίρια" ξανά Αρετή και Κωνσταντίνα - «Είσαι ξανά ειρωνική...»

Ανέβηκαν οι τόνοι

My Style Rocks: Στα
News 18.09.2020 18:52
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Για ακόμα μια φορά στο My Style Rocks ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Παγανή και την Αρετή Λις με τις δύο κυρίες να βγαίνουν ξανά στα μαχαίρια. Μάλιστα η Κωνσταντίνα Παγανή σχολίασε πως η συμπαίκτριά της είναι ξανά ειρωνική απέναντί της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τις δύο κυρίες να έρχονται σε αντιπαράθεση. Σήμερα, αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο που έκανε η Κωνσταντίνα Παγανή για μία συμπαίκτριά της, με την Αρετή Λις να τη διορθώνει και να την ειρωνεύεται.

Η Κωνσταντίνα σταμάτησε αμέσως την κριτική της και ζήτησε από την Αρετή να μην την προσβάλλει. Στη συνέχεια η Αρετή της ζήτησε συγγνώμη ωστόσο την ειρωνεύτηκε ξανά και εκεί ξεκίνησε το καλό!

Η Αρετή ξεκαθάρισε πως πολλές φορές η Κωνσταντίνα είναι επιθετική και εκείνη με τη σειρά της την προειδοποίησε πως θα το καταλάβει όταν γίνει επιθετική, ενώ και χθες επικράτησε πανικός ανάμεσα σε δύο παίκτριες. Δείτε εδώ.

My Style Rocks Κωνσταντίνα Παγανή

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Βγήκε στο The 2night show και ξέσπασε για το My Style Rocks- «Η αστυνομία μου είπε να...»

«Στον πρώτο και στον δεύτερο κύκλο υπήρχε περισσότερη μόδα. Στον τρίτο και στον τέταρτο πιο πολύ reality. Όταν δηλώνεις συμμετοχή και είσαι μέρος αυτού… σου λένε “Ευρυδίκη μου, ο τηλεθεατής θέλει και το ξεκατίνιασμα”. Δεν ήταν δύσκολο, βέβαια, ό,τι γινόταν το σχολίαζα.

Δεν μπορούσα να κλείσω το στόμα μου. Είδα ότι η παραμονή μου και η συμμετοχή μου στο παιχνίδι προκαλούσε διάφορες αντιδράσεις. Υπήρξε διάστημα που γυρίζαμε 12 μέρες σερί, τρία επεισόδια την ημέρα. Όσο και να είσαι έτοιμος να κριθείς και να ξέρεις ότι πας για να κρίνεις, περνάς από διάφορες ψυχολογικές διακυμάνσεις. Όταν ακούς άσχημα σχόλια ή βλέπεις κλίκες, αντιδράς.

Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τις συμπαίκτριές μου στο περσινό κύκλο, γιατί ήμουν πολύ ανταγωνιστική και δεν το ζούσα. Τους προκαλούσα εκνευρισμό. Κοιτάω την κάμερα και ζητάω ένα μεγάλο συγγνώμη. Δεν έχω να ζητήσω σε κάποιον άλλον, εκτός από τους 100 ανθρώπους που δούλευαν εκεί. Την καθαρίστρια, τους κομμωτές, τις make up artist.

Ξέρουν όλοι ότι είμαι ένα ταπεινό παιδί, δεν απαίτησα κάτι. Συγγνώμη που έφυγα από το παιχνίδι. Πιέστηκα και με έβγαλαν εκτός ορίων. Όχι η κριτική επιτροπή, που τους σέβομαι. Είναι επαγγελματίες, είναι μέσα στην καρδιά μου. Με έκαναν καλύτερη Ευρυδίκη. Είχα πρόβλημα με την παραγωγή».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες καυτού περιεχομένου πρώην παίκτριας του My Style Rocks

Χώρισε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου του My Style Rocks: "Έχω άλλες προτεραιότητες, εκείνος ήθελε να..."

Share