My style rocks: Ένταση στο πλατό - «Είμαστε συμμορία θεωρείς;»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks: Ένταση στο πλατό - «Είμαστε συμμορία θεωρείς;»

Μια νέα ένταση είχαμε στο σημερινό επεισόδιο του My style rocks. Αυτή την φορά ανάμεσα στην Γεωργία Βρανά και την Έρη Λώλη.

Συγκεκριμένα, αφορμή στάθηκε το «εμείς» της Γεωργίας και κάπως έτσι ξεκίνησε η διαφωνία τους στο πλατό.

«Είμαστε συμμορία θεωρείς, παλιές και νέες;» απάντησε η Γεωργία Βρανά, ενώ κατέληξε: «Πάντως δημιουργώ ένταση όταν περπατάω».

Νωρίτερα, η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε την αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου από το παιχνίδι. Όσα είπε στον αέρα.

My Style Rocks: Νέα ένταση με την Τζένη Γεωργιάδου - Τα γαλλικά και ο καυγάς

Ο κακός χαμός έγινε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks και δημιουργήθηκε μία νέα ένταση με την Τζένη Γεωργιάδου, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τη Γεωργία Βρανά. Μάλιστα στον αέρα ακούστηκαν και μερικά γαλλικά ενώ ο καυγάς κράτησε αρκετή ώρα.

Αφορμή στάθηκε η βαθμολογία που έβαλε η Τζένη Γεωργιάδου στην Γεωργία Βρανά. Η τραγουδίστρια αντέδρασε και εξήγησε πως δεν είναι αντικειμενική η βαθμολογία της.

Οι δυο παίκτριες λογομάχησαν για αρκετή ώρα και όταν η Γεωργία Βρανά βρέθηκε μπροστά στους κριτές, ο καυγάς συνεχίστηκε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να μπαίνει στη μέση και να λέει στην Τζένη Γεωργιάδου πως έχει ύφος.

Η Τζένη της απάντησε με γαλλικά και λίγο αργότερα ο καυγάς σταμάτησε, ενώ χθες η Γεωργία Βρανά τα έβαλε και με την Κωνσταντίνα Παγανή. Δείτε εδώ τι συμβαίνει.

My Style Rocks καυγάς

My Style Rocks: «Δεν περνάμε σε καμία άλλη...» - Έξαλλη η Γεωργία Βρανά με την Κωνσταντίνα Παγανή

Πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, δημιουργήθηκε ένταση στο πλατό μιας και η Γεωργία Βρανά έδειξε να είναι πραγματικά έξαλλη με την Κωνσταντίνα Παγανή, ζητώντας μάλιστα από την Κατερίνα Στικούδη να περάσει σε άλλη παίκτρια για την κριτική της.

Η Κωνσταντίνα Παγανή, που χθες εμφανίστηκε με ένα άκρως αποκαλυπτικό νυφικό στο gala - δείτε το εδώ - έβαλε δύο στην Γεωργία Βρανά και έτσι η Κατερίνα Στικούδη θέλησε να μάθει τι δεν της άρεσε από το look της συμπαίκτριάς της.

Εκείνη ξεκίνησε να κάνει την κριτική της ωστόσο η Γεωργία Βρανά είπε πως θεωρεί ότι η συμπαίκτριά της δεν την συμπαθεί κάτι που φαίνεται τόσο στο πλατό όσο και στα backstage.

Η Κωνσταντίνα διαφώνησε και της εξήγησε πως αν είχε κάτι μαζί της θα της το έλεγε ευθέως, με τη Γεωργία να ζητά να περάσουν σε επόμενη παίκτρια.