My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Πήρε τον έξτρα πόντο για το Gala!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ακόμα ένα επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks ολοκληρώθηκε και η Κατερίνα Στικούδη, μετά από την ψηφοφορία των παικτριών, ανακοίνωσε ποια είναι η νικήτρια της σημερινής ημέρας, η οποία παίρνει τον έξτρα βαθμό για το Gala.

Στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν η Σοφιάνα Σπίνουλα, η οποία πήρε χθες τη νική - δείτε εδώ το look της - και η Έρη Λώλη.

Τελικά νικήτρια βγήκε για ακόμα μία μέρα η Έρη Λώλη, η οποία εξασφάλισε τον έξτρα πόντο για το Gala της Κυριακής.

My Style Rocks: «Έλιωσαν» από τα γέλια οι κριτές με την Τζένη Γεωργιάδου

Λίγο πριν τελειώσει το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, η Τζένη Γεωργιάδου, τόσο με την εμφάνισή της όσο και με το κόνσεπτ της, κατάφερε να κάνει τους τρεις κριτές να «λιώσουν» από τα γέλια, ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί ούτε η Κατερίνα Στικούδη.

Φορώντας ένα τεράστιο μαύρο καπέλο και ένα λευκό φόρεμα, η Τζένη Γεωργιάδου ανακοίνωσε πως θα πάει στον ψυχολόγο της. Οι περισσότεροι βέβαια της είπαν ότι το ντύσιμό της είναι τελείως άσχετο με το κόνσπετ ωστόσο εκείνη διαφώνησε.

Όπως εξήγησε, θέλει να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο θέμα με χιούμορ και έτσι επέλεξε να βάλει ένα τεράστιο καπέλο γιατί και ο ψυχολόγος της το εκτιμά.

Μετά το τέλος της κριτικής της, αποφάσισε να κάνει πλάκα στους κριτές και έτσι έκατσε στην καρέκλα της και τους γύρισε την πλάτη.

Τζένη Γεωργιάδου my style rocks

My Style Rocks: Στα "μαχαίρια" ξανά Αρετή και Κωνσταντίνα - «Είσαι ξανά ειρωνική...»

Για ακόμα μια φορά στο My Style Rocks ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Παγανή και την Αρετή Λις με τις δύο κυρίες να βγαίνουν ξανά στα μαχαίρια. Μάλιστα η Κωνσταντίνα Παγανή σχολίασε πως η συμπαίκτριά της είναι ξανά ειρωνική απέναντί της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τις δύο κυρίες να έρχονται σε αντιπαράθεση. Σήμερα, αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο που έκανε η Κωνσταντίνα Παγανή για μία συμπαίκτριά της, με την Αρετή Λις να τη διορθώνει και να την ειρωνεύεται.

Η Κωνσταντίνα σταμάτησε αμέσως την κριτική της και ζήτησε από την Αρετή να μην την προσβάλλει. Στη συνέχεια η Αρετή της ζήτησε συγγνώμη ωστόσο την ειρωνεύτηκε ξανά και εκεί ξεκίνησε το καλό!

Η Αρετή ξεκαθάρισε πως πολλές φορές η Κωνσταντίνα είναι επιθετική και εκείνη με τη σειρά της την προειδοποίησε πως θα το καταλάβει όταν γίνει επιθετική, ενώ και χθες επικράτησε πανικός ανάμεσα σε δύο παίκτριες. Δείτε εδώ.

My Style Rocks Κωνσταντίνα Παγανή