Big Brother: Σε αυτή την εκπομπή είχε εμφανιστεί ο Δημήτρης Κεχαγιάς

Σίγουρα δεν τον θυμάστε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Σε αυτή την εκπομπή είχε εμφανιστεί ο Δημήτρης Κεχαγιάς

Μπορεί οι περισσότεροι να γνωρίσαμε τον Δημήτρη Κεχαγιά μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother, ωστόσο είναι αλήθεια πως στο παρελθόν είχε εμφανιστεί σε ακόμα μία τηλεοπτική εκπομπή. Τότε ήταν αρκετά διαφορετικός και δεν τον θυμάται κανείς.

Ο διαγωνιζόμενος αυτός έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του ενώ είναι και υποψήφιος προς αποχώρηση για σήμερα - δείτε εδώ ποιος παίκτης φεύγει.

Ο ίδιος λοιπόν, είχε πάρει μέρος στο «Ραντεβού στα Τυφλά» με παρουσιαστή τον Μάρκο Σεφερλή τέσσερα χρόνια πριν.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς;

Είναι 28 ετών, κατάγεται από την Αθήνα και είναι ιδιοκτήτης εταιρίας υπενοικίασης σκαφών. Γυμνάζεται καθημερινά και από μικρό παιδί του άρεσαν τα αθλήματα. Έχει υπάρξει πρωταθλητής Ελλάδος στο Κick Boxing με πολλές συμμετοχές σε αγώνες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο, τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το άθλημα που τόσο αγαπά. Δήλωσε συμμετοχή στο Big Brother για να δοκιμάσει τα όριά του και να ανακαλύψει νέες πτυχές του εαυτού του.

Big Brother: Σπάραξε στο κλάμα ο Δημήτρης Κεχαγιάς - Η εξομολόγηση για...

Συγκλόνισε ο Δημήτρης Κεχαγιάς με μια μοναδική κατάθεση ψυχής στο Big Brother, με τον ίδιο να κερδίζει τη δοκιμασία που δίνει την ασυλία, αλλά να μη βγάζει από το μυαλό του, τη μητέρα του.

Ο παίκτης του Big Brother, σε κάποια στιγμή, ζήτησε από το «Μεγάλο Αδελφό» μια χάρη και ακρόαση, με το δεύτερο να μην του αρνείται. Σε εκείνο το σημείο, ξεκίνησε να δακρύζει και αφορμή ήταν τα γενέθλια της μητέρας του.

Ο Κεχαγιάς ζήτησε από τον «Μεγάλο Αδελφό» να του περάσει τις ευχές του για χρόνια πολλά, δείχνοντας πως δε σταματά να τη σκέφτεται, τονίζοντας ότι είναι η καλύτερη μέρα του κόσμου, καθώς και ότι την αγαπά, όπως και τον πατέρα του. Δείτε εδώ πως κέρδισε την δοκιμασία του βέτο.