«Δεν έγινε»! - Η Φαίη Σκορδά διαψεύδει φήμη για τον Νίκο Ηλιόπουλο στον αέρα του Πρωινού

Τι συνέβη με τα δημοσιεύματα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν έγινε»! - Η Φαίη Σκορδά διαψεύδει φήμη για τον Νίκο Ηλιόπουλο στον αέρα του Πρωινού

Σήμερα το πρωί, στον αέρα του Πρωινού, η Φαίη Σκορδά θέλησε να διαψεύσει κατηγορηματικά τη φήμη που διέρρευσε τις τελευταίες μέρες για εκείνη και τον Νίκο Ηλιόπουλο, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έγινε καμία πρόταση γάμου.

Η παρουσιάστρια θέλησε να διευθετήσει λίγο τα πράγματα προκειμένου να μην κυκλοφορούν άλλες φήμες σχετικά με τον γάμο της με τον Νίκο Ηλιόπουλο.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να κάνει αυτή τη δήλωση, με αφορμή το κόσμημα που φόρεσε στο λαιμό της και τα σχόλια που έκανε η Λίτσα Πατέρα στη χθεσινή εκπομπή. Μάλιστα, το συγκεκριμένο απόσπασμα από το “Πρωινό” έπαιξε και ο Νίκος Μουτσινάς, αφήνοντας υπονοούμενα για πρόταση γάμου που ενδεχομένως να δέχτηκε η παρουσιάστρια από τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο.

«Δεν έγινε κάτι, καμία πρόταση γάμου. Το κρεμαστό στο λαιμό μου είναι δώρο για τη γιορτή μου απλά. Απλώς η Λίτσα κάνει κάποιες προβλέψεις», είπε η Φαίη Σκορδά απευθυνόμενη στους συνεργάτες της που της ζήτησαν εξηγήσεις.

Διαμαντένιο κόσμημα το δώρο του Νίκου Ηλιόπουλου στη Φαίη Σκορδά - Βίντεο ντοκουμέντο

Γιορτή είχε εχθές, Πέμπτη 17/9, η Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ το πραγματικό της όνομα), και ο αγαπημένος της, Νίκος Ηλιόπουλος, όπως φαίνεται της είχε κάνει νωρίτερα το δωράκι της! Της πήρε ένα διαμαντένιο κόσμημα για τον λαιμό, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί.

Κανείς δεν το είχε σκεφτεί, πως αυτό που επέλεξε να φορέσει η Φαίη στον αέρα του Πρωινού την Πέμπτη ήταν δώρο από το Νίκο Ηλιόπουλο, μέχρι την στιγμή που η Λίτσα Πατέρα πέταξε το υπονοούμενό της "Τι είναι αυτό; Κάτι βλέπω; Κάτι σημαίνει αυτό. Άντε με το καλό."

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πως... είναι καλόγουστος!

Δείτε το δώρο του Νίκου Ηλιόπουλου στην Φαίη Σκορδά στο παρακάτω βίντεο: