The Bachelor: «Είσαι φίδι...» - «Ξεμάλλιασμα» για τα μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου

Ο κακός χαμός στο σπίτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: «Είσαι φίδι...» - «Ξεμάλλιασμα» για τα μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου

Κανονικό «ξεμάλλιασμα» επικράτησε για ακόμα μία φορά στο The Bachelor και πάλι για τα μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου, με μία διαγωνιζόμενη να μη διστάζει να αποκαλέσει μία συμπαίκτριά της «φίδι» κατά τη διάρκεια ενός καυγά τους.

Τα «μαχαίρια» βγήκαν για χάρη του Παναγιώτη Βασιλάκου, με τις παίκτριες πια να ασχολούνται με το... ποια τον φίλησε καλύτερα, πετώντας τρομερές ατάκες μεταξύ τους.

Οι δύο παίκτριες, που διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους, ήταν η Αντζελίνα και η Νικολέττα, με την πρώτη να της αναφέρει πως πάλι φιλήθηκε μαζί του και τη δεύτερη να μην κατανοεί το πρόβλημα που είχε μαζί της. Δείτε εδώ τα καυτά φίλια που έπεσαν στο The Bachelor.

Η Αντζελίνα της είπε πως είναι «πολύ βασική», με την Νικολέττα να απαντά πως της... ταιριάζουν τα φίδια.

The Bachelor: Τόσα χρήματα λαμβάνουν οι παίκτριες από τον ALPHA

Αδιανόητο είναι το ποσό που λαμβάνουν οι παίκτριες του The Bachelor από τον ALPHA. Για να διεκδικήσουν τον Παναγιώτη Βασιλάκο παίρνουν τετραψήφια αμοιβή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής της Φαίης Σκορδά η αμοιβή τους ξεκινάει από τα 200 ευρώ την εβδομάδα και φτάνει σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι και τα 500 την εβδομάδα. Δηλαδή κάποιες υποψήφιες λαμβάνουν περίπου 2000 τον μήνα.

Το «Πρωινό» μάλιστα, παρουσίασε το μήνυμα που έλαβαν κάποιες κοπέλες του Bachelor. «Καλησπέρα, σου στέλνω από το νέο ριάλιτι The Bachelor στον Alpha που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Σε 10 μέρες μια κοπέλα πρόκειται να εισέλθει στο σπίτι που γίνονται ήδη τα γυρίσματα μας! Αν ενδιαφέρεσαι και εσύ να είσαι μαζί μας, στείλε μου μήνυμα άμεσα για να σε καλέσουμε». Δείτε ωστόσο πως ήταν η Σία πριν τις πλαστικές.

The Bachelor: Ασύλληπτο περιστατικό - Παίκτρια χτυπούσε το κεφάλι της στον τοίχο

Ένα ασύλληπτο περιστατικό συνέβη στο σπίτι του Bachelor το βράδυ της Τρίτης αφού σύμφωνα με πληροφορίες μια παίκτρια βαρούσε μανιωδώς το κεφάλι της στον τοίχο!

Τα γυρίσματα διακόπηκαν ξαφνικά, καθώς μια από τις παίκτριες ξεκίνησε να χτυπάει με μανία το κεφάλι της στον τοίχο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Οι φωνές των άλλων κοριτσιών τα αίματα και η εικόνα της θορύβησαν τους παραγωγούς. Ο Νίκος Χριστοφόρου, που είναι ο διευθυντής παραγωγής του παιχνιδιού, έφτασε πρώτος στο σπίτι, ενώ λίγη ώρα μετά βρέθηκε στο σημείο και η ισχυρή κυρία του καναλιού Άντζυ Ντρίβα. Λίγη ώρα μετά έφτασε γιατρός, αλλά και ψυχολόγος, ο οποίος πήρε την παίκτρια για συζήτηση. Δείτε τον Παναγιώτη Βασιλάκο να αποκαλύπτει ότι έχει αισθήματα για 10 κοπέλες!