The Bachelor: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε

Δεν το περίμεναν οι συμπαίκτριές της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε

Το «The Bachelor» έφτασε στο τέλος του τρίτου του επεισοδίου, με το πρόγραμμα του Alpha να είναι... όλο φωτιά και στο τέλος, μία ήταν η παίκτρια που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το σόου, καθώς δεν πήρε το περιβόητο τριαντάφυλλο από τον Βασιλάκο.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος συνεχίζει τις γνωριμίες του μέσα από... πάμπολλες καυτές στιγμές με τα κορίτσια, τα οποία... τρώγονται μεταξύ τους, σημειώνοντας πολλαπλούς μεταξύ τους καβγάδες και προκαλώντας πανικό στη βίλα, όπου φιλοξενείται το ριάλιτι.

Στο τέλος, υπήρξε η διαδικασία της αποχώρησης, με τον Βασιλάκο να έχει τριαντάφυλλα για όλες... εκτός από μία, η οποία έπρεπε να φύγει μην έχοντας εντυπωσιάσει. Αυτή, τελικά, ήταν η Κατερίνα.

The Bachelor: «Είσαι φίδι...» - «Ξεμάλλιασμα» για τα μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου

Κανονικό «ξεμάλλιασμα» επικράτησε για ακόμα μία φορά στο The Bachelor και πάλι για τα μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου, με μία διαγωνιζόμενη να μη διστάζει να αποκαλέσει μία συμπαίκτριά της «φίδι» κατά τη διάρκεια ενός καυγά τους.

Τα «μαχαίρια» βγήκαν για χάρη του Παναγιώτη Βασιλάκου, με τις παίκτριες πια να ασχολούνται με το... ποια τον φίλησε καλύτερα, πετώντας τρομερές ατάκες μεταξύ τους.

Οι δύο παίκτριες, που διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους, ήταν η Αντζελίνα και η Νικολέττα, με την πρώτη να της αναφέρει πως πάλι φιλήθηκε μαζί του και τη δεύτερη να μην κατανοεί το πρόβλημα που είχε μαζί της. Δείτε εδώ τα καυτά φίλια που έπεσαν στο The Bachelor.

Η Αντζελίνα της είπε πως είναι «πολύ βασική», με την Νικολέττα να απαντά πως της... ταιριάζουν τα φίδια.

The Bachelor: Τόσα χρήματα λαμβάνουν οι παίκτριες από τον ALPHA

Αδιανόητο είναι το ποσό που λαμβάνουν οι παίκτριες του The Bachelor από τον ALPHA. Για να διεκδικήσουν τον Παναγιώτη Βασιλάκο παίρνουν τετραψήφια αμοιβή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής της Φαίης Σκορδά η αμοιβή τους ξεκινάει από τα 200 ευρώ την εβδομάδα και φτάνει σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι και τα 500 την εβδομάδα. Δηλαδή κάποιες υποψήφιες λαμβάνουν περίπου 2000 τον μήνα.

Το «Πρωινό» μάλιστα, παρουσίασε το μήνυμα που έλαβαν κάποιες κοπέλες του Bachelor. «Καλησπέρα, σου στέλνω από το νέο ριάλιτι The Bachelor στον Alpha που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Σε 10 μέρες μια κοπέλα πρόκειται να εισέλθει στο σπίτι που γίνονται ήδη τα γυρίσματα μας! Αν ενδιαφέρεσαι και εσύ να είσαι μαζί μας, στείλε μου μήνυμα άμεσα για να σε καλέσουμε». Δείτε ωστόσο πως ήταν η Σία πριν τις πλαστικές.