Ελένη Μενεγάκη: Με γαλότσες και τζιν σορτσάκι φυτεύει λαχανικά - Φωτογραφία από το Onar

Ταξίδεψε στην Άνδρο εν μέσω Ιανού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Με γαλότσες και τζιν σορτσάκι φυτεύει λαχανικά - Φωτογραφία από το Onar

Στην Άνδρο ταξίδεψε η Ελένη Μενεγάκη, όπου θα περάσει το Σαββατοκύριακο της με την οικογένεια της. Μάλιστα, η παρουσιάστρια μας έδειξε τον κήπο που έχει στο σπίτι της στο Onar, ποζάροντας με γαλότσες και τζιν σορτσάκι να φυτεύει λαχανικά.

Η Ελένη τώρα που είναι ελεύθερη από επαγγελματικές υποχρεώσεις, λατρεύει στην πανέμορφη Άνδρο, όπου είναι ο επίγειος παράδεισος της με τον αγαπημένο της, Ματέο Παντζόπουλο.

Μετά από ένα τέλειο καλοκαίρι στο νησί, μπορεί να επέστρεψε στην Αθήνα για να ξεκινήσουν οι κόρες της στο σχολείο, ωστόσο, με αφορμή το τριήμερο που έφτασε πήρε το καράβι και ταξίδεψε στην Άνδρο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Μενεγάκη, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της, όπου πόζαρε με θέα τον κήπο της και την θέα, φορώντας τζιν σορτσάκι και γαλότσες, αφού η κακοκαιρία έχει φτάσει και στο Αιγαίο και η βροχή είναι δυνατή.

«Τέλεια μέρα για κηπουρική ! Καλημέρα από την Άνδρο!», έγραψε η παρουσιάστρια στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από το Onaρ με γαλότσες και σορτσάκι τζιν

Να σημειώσουμε πως φέτος η μικρή Μαρίνα, η αξιολάτρευτη κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου πέρασε για πρώτη φορά την πόρτα του ιδιωτικού Βρετανικού σχολείου St Catherine's. Το Youweekly.gr έψαξε και βρήκε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο σχολείο, όπως το πόσο κοστίζει να φοιτήσεις εκεί.

Να πούμε πως είναι ονειρική είναι θέα που βλέπουν από το σπίτι τους στην Άνδρο ο Ματέο Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη. Βλέπει την αγαπημένη τους παραλία και το απέραντο γαλάζιο.

Η παρουσιάστρια λατρεύει να ξυπνάει το πρωί και να απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού, ενώ καθημερινά με τα παιδιά της πηγαίνουν το καλοκαίρι στην αγαπημένη τους παραλία, η οποία βρίσκεται ακριβώς κάτω από το σπίτι και να κάνουν με τις ώρες το μπάνιο τους στη θάλασσα.

Μάλιστα, μερικές ημέρες, ο Ματέο Παντζόπουλο, δημοσίευσε στο λογαριασμό του Onar στο Instagram, τον οποίο διαχειρίζεται ο ίδιος, ένα στιγμιότυπο από την θέα που βλέπουν και είναι απλά ονειρική. Να σημειώσουμε πως στη βάπτιση του Άγγελου Λάτσιο είχε στολίσει τα πάντα σε αυτό το χρώμα - Φωτογραφίες στην δημοσιότητα

Ματέο Παντζόπουλος  Ελένη Μενεγάκη σπίτι Άνδρος