Κωνσταντίνου και Ελένης: Δείτε την «Βλαχάκη» σήμερα στα 54 να ποζάρει με μπικίνι

Θα πάθετε πλάκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνου και Ελένης: Δείτε την «Βλαχάκη» σήμερα στα 54 να ποζάρει με μπικίνι

Η Ελένη Ράντου, έχει αγαπηθεί πολύ με την συμμετοχή της στην σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης, υποδυόμενη την «Βλαχάκη» η οποία και προβάλλεται μέχρι και σήμερα σε επανάληψη και σημειώνει επιτυχία. Ακόμη και μετά από τόσα χρόνια από το μεγάλο φινάλε, η ηθοποιός παραμένει κούκλα και πόζαρε με μπικίνι στα 52 χρόνια της.

Η Ελένη Ράντου, γύρισε τους διαδικτυακούς της φίλους πίσω στην καλοκαιρινή περίοδο, αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις διακοπές της, όπου πόζαρε με μαγιό και τζιν σορτσάκι.

Η ηθοποιός βρίσκεται σε φόρμα και όπως είχε αποκαλύψει πριν λίγα χρόνια είχε χάσει πάνω από δέκα κιλά και έχει καταφέρει να διατηρήσει τη σιλουέτα της.

«Δεν ξέρω πόσα κιλά έχω χάσει. Έχω σταματήσει να τα μετράω, αλλά νομίζω καμιά δεκαριά… Στην αρχή έκανα διατροφή, τώρα πια τρώω κανονικά… Έχω κόψει τα γαλακτοκομικά, ζάχαρη, γλουτένη, γλυκά. Εγώ δεν φανταζόμουν πόσο καλό κάνει στην υγεία μια προσεγμένη διατροφή, γιατί ήμουν της λογικής γουρουνιάζω. Από όλο το κρέας εγώ μόνο το λίπος λάτρευα. Αλλά άμα μπεις στη διαδικασία, σιγά σιγά βλέπεις ότι δεν το αντέχει πια ο οργανισμός σου. Πάω να φάω τώρα σοκολάτα που τη λατρεύω γιατί γενικά ήμουν γλυκατζού και δεν την αντέχει το στομάχι μου», είχε αναφέρει.

Κωνσταντίνου και Ελένης Ελένη Ράντου

Ελένη Ράντου: Ρίγη συγκίνησης από την πρωταγωνίστρια του «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Η Ελένη Ράντου, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης», προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με ένα μακροσκελές κείμενο της.

Η ηθοποιός με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, συγκλονίζει γράφοντας πόσο διαφορετική είναι αυτή η χρονιά, λόγω της κατάστασης που επικρατεί.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Ελένη Ράντου που προκάλεσε συγκίνηση

«Καθε χρονο τετοια εποχη οι προετοιμασιες ηταν στο φουλ... η χαρα και η δημιουργικη διαθεση στο κοκκινο ... η προσμονη μεγαλη... η επιθυμια να μοιραστεις τεραστια... κι ολα αυτα σε εκαναν να νοιωθεις οτι υπαρχεις... οτι παλευεις... οτι επικοινωνεις... οτι συμμετεχεις... οτι ενδιαφερεσαι... οτι δεν ιδιωτευεις...
Φετος ολα αυτα μοιαζουν με ονειρα ....
Ο φετεινος ρολος θα ειναι ο πιο δυσκολος.
Ο ρολος του ανυπαρκτου», έγραψε στην ανάρτηση της.

Καθε χρονο τετοια εποχη οι προετοιμασιες ηταν στο φουλ... η χαρα και η δημιουργικη διαθεση στο κοκκινο ... η προσμονη...

Posted by Eleni Rantou on Friday, September 4, 2020

Δείτε ωστόσο την Ελένη Ράντου να φωτογραφίζει το σύζυγό της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου με μαγιό