Έξαλλη η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του Έλα Χαμογέλα - «Φιλάει τη μια μετά την άλλη»

Τι την έκανε να βγει εκτός αυτού;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλη η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του Έλα Χαμογέλα - «Φιλάει τη μια μετά την άλλη»

Έξαλλη για ακόμη μια φορά έγινε η Σίσσυ Χρηστίδου και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα». Αφορμή στάθηκε ένα ριάλιτι που προβάλλεται στην τηλεόραση.

Ο λόγος για το The Bachelor - Δείτε εδώ όλα τα χθεσινά highlights - για το οποίο έχει τοποθετηθεί ξανά η παρουσιάστρια και έχει εκφράσει την δυσαρέσκεια της με τα όσα συμβαίνουν.

Είναι τρελό. Πάλι το είδα, ενώ έχω εκνευριστεί και ενώ έχω αυτή τη θέση το είδα, ήθελα να δω που θα φτάσει. Και εκεί που λες ότι δεν υπάρχει πιο…φιλάει τη μια μετά την άλλη…Νιώθω λες και παρακολουθώ ένα ντοκιμαντέρ κάποιου ανατολίτη από το παρελθόν…. Δε καταλαβαίνω πως όλα αυτό το περνάνε σαν να είναι οκ… Το είπε και η Κατερίνα Καινούργιου ότι είναι σενάριο και εγώ την πιστεύω την Κατερίνα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Να σημειώσουμε πω τα παιδιά της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη ξεκίνησαν το σχολείο πριν λίγες ημέρες και έτσι η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία συγκινητική φωτογραφία με τους δύο γιους της.

Σίσσυ Χρηστίδου: Έξαλλη στον αέρα του Open - «Μου είναι παντελώς αδιάφορο...»

Στη σημερινή εκπομπή του Έλα Χαμογέλα βγήκε εκτός εαυτού η Σίσσυ Χρηστίδου με μια συζήτηση γύρω απο το καινούριο ριάλιτι του Alpha, The Bachelor!

Αφορμή για το ξέσπασμα της παρουσιάστριας στάθηκε μια συζήτηση στον αέρα της εκπομπής για το αν τελικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος πληροί τα στάνταρ του Βachelor. Δείτε εδώ ποιος είναι ο περιζήτητος Bachelor

«Παιδιά συγγνώμη, θα με τρελάνετε; Αυτό είναι τώρα το θέμα; Μας νοιάζει αν είναι περιζήτητος αρχικά; Έλα Χριστέ μου.. Παιδιά αυτό είναι το θέμα; Άντε και ήταν ο περιζήτητος που λέγαμε, αυτό είναι το θέμα; Η σ3ξιστική διάσταση είναι το θέμα μας για μένα. Δεν έχει καμία σημασία αν είναι αρκετά Bachelor o Bachelor, μου είναι παντελώς αδιάφορο» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.