Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Συγκίνηση με τη φωτογραφία των παιδιών τους

Πρώτη μέρα σχολείο... αλλιώς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Συγκίνηση με τη φωτογραφία των παιδιών τους

Τα παιδιά της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη ξεκίνησαν το σχολείο σήμερα και έτσι η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία συγκινητική φωτογραφία με τους δύο γιους της.

Μετά από πολλές συζητήσεις και πολλές αποφάσεις, τα σχολεία άνοιξαν με τους μαθητές να πηγαίνουν στις τάξεις με μάσκα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να σχολιάσει τη νέα αυτή ιδιαίτερη χρονιά και έτσι ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνονται οι δύο γιοι της λίγο πριν μπουν στο σχολείο τους με τις μάσκες τους.

Αυτή είναι η φωτογραφία με τα παιδιά της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη

«Πρώτη μέρα σχολείο.

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα φωτογραφίες, πρώτη φορά με μάσκα..

Καλή δύναμη αγάπες μου, όλα περνάνε ή συνηθίζονται... Ας ευχηθούμε το πρώτο... #kaliarxi», έγραψε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Θυμίζουμε πως η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε πρεμιέρα πριν από δύο μέρες. Δείτε την εντυπωσιακή έκπληξη που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της.

Προβληματισμένη η Σίσσυ Χρηστίδου - "Ο γιος μου, μου ζήτησε..."

Το πρωί του Σαββάτου η εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου έκανε πρεμιέρα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μέσα από τη συχνότητα του Οpen. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο γιος της , της ζήτησε να μην κάνει εκπομπή! Κατι που την προβλημάτισε αρκετά!

Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε πως ο γιος της, της ζήτησε του χρόνου να μην κάνει εκπομπή το Σαββατοκύριακο αλλά τις καθημερινές που εκείνος βρίσκεται στο σχολείο. Δείτε εδώ ντοκουμέντα πίσω απο τις κάμερες της εκπομπής!

Αυτό είναι κάτι που προβλημάτισε την παρουσιάστρια μιας και όπως παραδέχτηκε εκείνη προτιμά το Σαββατοκύριακο.

Σίσσυ Χρηστίδου: Έξαλλη στον αέρα του Open - «Μου είναι παντελώς αδιάφορο...»

Στη σημερινή εκπομπή του Έλα Χαμογέλα βγήκε εκτός εαυτού η Σίσσυ Χρηστίδου με μια συζήτηση γύρω απο το καινούριο ριάλιτι του Alpha, The Bachelor!

Αφορμή για το ξέσπασμα της παρουσιάστριας στάθηκε μια συζήτηση στον αέρα της εκπομπής για το αν τελικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος πληροί τα στάνταρ του Βachelor.

«Παιδιά συγγνώμη, θα με τρελάνετε; Αυτό είναι τώρα το θέμα; Μας νοιάζει αν είναι περιζήτητος αρχικά; Έλα Χριστέ μου.. Παιδιά αυτό είναι το θέμα; Άντε και ήταν ο περιζήτητος που λέγαμε, αυτό είναι το θέμα; Η σ3ξιστική διάσταση είναι το θέμα μας για μένα. Δεν έχει καμία σημασία αν είναι αρκετά Bachelor o Bachelor, μου είναι παντελώς αδιάφορο» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.