Μαρία Μπακοδήμου: Οι γιοι της μπήκαν στρατό - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Το χιουμοριστικό σχόλιο της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Μπακοδήμου: Οι γιοι της μπήκαν στρατό - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Περήφανη μαμά είναι η Μαρία Μπακοδήμου, αφού οι γιοι της έχουν γίνει ολόκληροι άντρες και μπήκαν στον στρατό. Δημοσίευσε μάλιστα φωτογραφία τους με τα στρατιωτικά.

Η παρουσιάστρια καμάρωσε τον Άρη και τον Νικήτα Αργυρόπουλο που έγιναν σήμερα φαντάροι και θέλησε να μοιραστεί την όμορφη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

«Τα φανταράκια μου. Πόσο περήφανη και συγκινημένη νιώθω που ήρθε η ώρα τους να υπηρετήσουν την πατρίδα τους» έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου στην ανάρτηση της.

Από την άλλη και ο πατέρας τους, Δημήτρης Αργυρόπουλος δημοσίευσε φωτογραφία τους και έγραψε «Κοιμηθείτε ήσυχοι! Τα παιδιά μου είναι στρατό».

Δείτε ωστόσο και την μητέρα της Μαρίας Μπακοδήμου. Παραδίδει καλύτερα μαθήματα μόδας, ακόμη και από την κόρη της.

Μαρία Μπακοδήμου - Δημήτρης Αργυρόπουλος: Ευχάριστα νέα για το γιο τους Άρη

Μπορεί η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος να έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο, διατηρούν άψογες σχέσεις και βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό των παιδιών τους. Όπως στα ευχάριστα νέα του γιου τους, Άρη.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο γιους, τους οποίους και υπερλατρέυει. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν είτε βγει όλοι μαζί για φαγητό ή μαζευτεί στο σπίτι οικογενειακώς.

Σήμερα, ο μικρότερος γιος της οικογένειας, ο Άρης, αποφοίτησε από το σχολείο και οι γονείς του βρέθηκαν στο πλευρό του.

Στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, τόσο η Μαρία Μπακοδήμου, όσο και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος θέλησαν να τους ευχηθούν με αρνατήσεις τους.

«Αποφοίτησε και το “μικρό” μου. Καλή πρόοδο @arisargy. Σε αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Μπακοδήμου, ενώ ο Δημήτρης Αργυρόπουλος έγραψε: «Αποφοίτηση. Αρούλης ο καλύτερος μαθητής. Σε αγαπώ».

Δείτε εδώ, το απίστευτο σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου για την Ελένη Μενεγάκη και την αποχώρηση της από την τηλεόραση.