Συγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα μετά το τέλος της δίκης - «Ο δολοφόνος ήταν πάντα...»

Ανατριχιάζουν τα λόγια της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα μετά το τέλος της δίκης - «Ο δολοφόνος ήταν πάντα...»

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Βικτώρια Καρύδα στη Realnews μετά την καταδίκη των δραστών που δολοφόνησαν τον σύζυγο της. Το μοντέλο συγκλονίζει με τα λόγια της.

«Ο δολοφόνος ήταν πάντα ψυχρός και αμετανόητος. Στις πρώτες συνεδριάσεις με κοίταζε και γελούσε. Πίστευε ότι θα καταφέρει να ξεγελάσει το δικαστήριο. Την τελευταία στιγμή επιστράτευσε ψευδομάρτυρα. Η μόνη προσπάθεια που έκανε, λοιπόν, ήταν να παραπλανήσει το δικαστήριο. Τελικά δεν τα κατάφερε. Ήμουν βέβαιη ότι δεν θα τα κατάφερνε» σημειώνει χαρακτηριστικά η Βικτώρια Καρύδα.

«Νιώθω δικαιωμένη από τη δικαστική απόφαση. Αισθάνομαι ότι μου έχει φύγει ένα τεράστιο βάρος» προσθέτει με ειλικρίνεια στην εφημερίδα. «Δεν ζήτησα εκδίκηση. Το μόνο που ζήτησα ήταν δικαιοσύνη. Τελικά πιστεύω ότι αποδόθηκε», είπε για την απόφαση του δικαστηρίου.

Αναπολώντας τις όμορφες στιγμές που έζησε με τον σύζυγο της, εξομολογείται «Ήταν χαρούμενος. Κυκλοφορούσε άνετα. Δεν φοβόμασταν τίποτα. Δεν ξέρω γιατί το έκαναν, πρέπει να μας απαντήσουν οι ίδιοι οι δολοφόνοι, αλλά δυστυχώς δεν μας λένε. Όταν γνώρισα τον άνδρα μου, δεν έψαξα το παρελθόν του. Έχω ακούσει όλα όσα έχουν ειπωθεί για εκείνον ότι έκανε τα τελευταία χρόνια στην Αυστραλία, αλλά πραγματικά δεν τα πιστεύω». Ξέσπασε σε κλάματα η Βικτώρια Καρύδα στην απόφαση για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή.

Γιάννης Μακρής: Συγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα - «Να μας απαντήσουν οι δολοφόνοι...»

Η Βικτώρια Καρύδα μίλησε σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την απόφαση του δικαστηρίου για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, και ξεκαθάρισε πως θέλει να βρεθεί ο εντολέας και να απαντήσει για ποιο λόγο σκότωσε τον σύζυγό της.

Μόλις χθες έγινε γνωστό πως ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή καταδικάστηκε με ισόβια ενώ ο συνεργός του με 10 χρόνια κάθειρξη και έτσι σήμερα, δικαιωμένη πια για τη μάχη που έδωσε, η Βικτώρια Καρύδα μίλησε για τα όσα βίωσε.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που δεν ξέφυγαν από την ελληνική δικαιοσύνη. Είμαι ικανοποιημένη από την απόφαση που βγήκε. Αυτά που έπρεπε να γίνουν, έχουν γίνει. Έφυγε ένα βάρος από πάνω μου. Ο σύζυγός μου δε φοβόταν τίποτα. Δεν είχαμε ούτε ασφάλεια, ήταν χαρούμενος άνθρωπος, κυκλοφορούσε άνετα με το μηχανάκι. Δε φοβόμασταν τίποτα, θα το ήξερα. Το γιατί πρέπει να μας το απαντήσουν οι ίδιοι οι δολοφόνοι, δε μας λένε το γιατί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Όταν γνώρισα τον άντρα μου δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να ψάξω για εκείνον. Μόνο αυτά που άκουσα και δείξανε και δεν τα πιστεύω κιόλας» δήλωσε η Βικτώρια Καρύδα για όσα γράφονται από τα ξένα μέσα για το παρελθόν του συζύγου της.