Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Ξανά μαζί μετά το χωρισμό! Τους «τσάκωσαν» στην Βούλα

Έδωσαν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Ξανά μαζί μετά το χωρισμό! Τους «τσάκωσαν» στην Βούλα

Ξανά μαζί λίγους μήνες μετά το χωρισμό τους φαίνεται πως είναι η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία. Τους «τσάκωσαν» για καφέ στη Βούλα σε γνωστό καφέ της περιοχής.

Συγκεκριμένα, το περιoδικό Gala δημοσίευσε κοινές φωτογραφίες της τραγουδίστριας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Αλ Χαλίλ να απολαμβάνουν μια χαλαρή βόλτα.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, απόλαυσαν τον καφέ τους κουβεντιάζοντας, γελώντας ενώ συχνά έδειχναν εικόνες ο ένας στο κινητό του άλλου.

Όσοι τους είδαν από κοντά κάνουν λόγο στο περιοδικό και τη δημοσιογράφο Κλεοπάτρα Πατλάκη για ένα ζευγάρι και όχι απλά για δύο πρώην που είναι πλέον φίλοι. «Αρκετές φορές αγκάλιαζε ο ένας τον άλλον, ενώ το βράδυ αναχώρησαν μαζί και έφυγαν με το λευκό τζιπ της Ελένης για το σπίτι της στα νότια προάστια».

Να σημειώσουμε πως για την Ελένη Φουρέιρα έγιναν γνωστά μερικά πολύ ευχάριστα νέα που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Αλμπέρτο Μποτία: Ανανεωμένος και κούκλος μετά τον χωρισμό του με την Ελένη Φουρέιρα

Λίγοι μήνες είχαν περάσει από τη μέρα που έγινε γνωστός ο οριστικός χωρισμός της Ελένης Φουρέιρα με την Αλμπέρτο Μποτία, και όπως όλα έδειχναν, ο γνωστός ποδοσφαιριστής είναι πιο ανανεωμένος και κούκλος από ποτέ!

Το ζευγάρι ήταν μαζί για αρκετό καιρό, η απόσταση όμως τους έκανε να χωρίσουν μια για πάντα τους δρόμους τους και έτσι ήρθε η ρήξη στη σχέση τους. Μετά την αποχώρησή του γνωστού αμυντικού για το εξωτερικό, το ζευγάρι απομακρύνθηκε και τον περασμένο Ιανουάριο αποφάσισε να χωρίσει.

Ο Αλμπέρτο Μποτία δεν είχε επιστρέψει λεπτό στην Ελλάδα από τότε, ωστόσο δείχνει να απολάμβανε τη ζωή του και με το παραπάνω. Ενώ τα μέσα της Ισπανίας ανέφεραν πως είναι single, ο ίδιος ανεβάζει καθημερινά ένα σωρό φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, οι οποίες προκαλούν πολλαπλά εγκεφαλικά στον γυναικείο πληθυσμό.

Να σημειώσουμε βέβαια πως πανικό με την εμφάνισή του δεν προκαλεί μόνο ο Αλμπέρτο Μποτία αλλά και η Ελένη Φουρέιρα. Δείτε εδώ με διαφανές φόρεμα στη σκηνή.