Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα από την Ζέτα Μακρυπούλια - Δημοσίευσε φωτογραφία

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα από την Ζέτα Μακρυπούλια - Δημοσίευσε φωτογραφία

Ανακοινώθηκαν από την ίδια την Ζέτα Μακρυπούλια τα ευχάριστα νέα, όσον αφορά τα επαγγελματικά της στο χώρο της υποκριτικής σκηνής. Δημοσίευσε φωτογραφία από το θέατρο.

Η ηθοποιός - παρουσιάστρια, επιστρέφει στο θέατρο Πορεία και στην παράσταση που έπαιζε πέρσι το Γιούγκερμαν στο πλευρό του Γιάννη Στάνκογλου.

Αν όλα πάνε καλά με τον κορωνοϊό, η παράσταση θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο με τον Γιάννη Στάνκογλου στο ρόλο του Γιούγκερμαν.

7 έως 11 Οκτωβρίου: Ντάινα: Βασιλική Τρουφάκου, Γιώργος Μάζης: Γιώργος Σοφλόγης, Κλεό: Αλέξανδρος Βαμβούλος καθώς επίσης και οι: Ειρήνη-Ερωφίλη Κλέπκου, Στεφανία Γώγω, Στέλλα Ζιοπούλου

14 έως 18 Οκτωβρίου: Ντάινα: Ζέτα Μακρυπούλια, Γιώργος Μάζης: Γιάννης Καπελέρης, Κλεό: Πολύδωρος Βογιατζής, καθώς επίσης και οι: Κορίνα Κόκκαλη, Ελένη Χαλαστάνη, Λένα Χατζηγρηγορίου.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ζέτα Μακρυπούλια, δημοσίευσε μια φωτογραφία της από τις πρόβες της παράσταση κάνοντας γνωστό το γεγονός. Χαμός στον ANT1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

 Ζέτα Μακρυπούλια instagram

Ευχάριστες εξελίξεις για την Ζέτα Μακρυπούλια - Έγινε γνωστό

Παιχνίδι, γέλιο, σαρδάμ, ομάδες, παίκτες, ατάκες, Ζέτα. Τι είναι; Ο χρόνος αρχίζει από… «Rouk Zouk»!

Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 15:00, το «Rouk Zouk» επιστρέφει για 4η χρονιά στον ANT1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια στο τιμόνι του πιο ανατρεπτικού τηλεπαιχνιδιού.

Φέτος, το «Rouk Zouk» πιάνει δυναμικά το νήμα από εκεί που το άφησε, και ξεκινά πανηγυρικά με την πολυαναμενόμενη εβδομάδα πρωταθλήματος η οποία δεν πραγματοποιήθηκε πέρυσι λόγω της πανδημίας, για να αναδείξει τη νικήτρια ομάδα της προηγούμενης σεζόν.

Μετά την εβδομάδα του πρωταθλήματος, το «Rouk Zouk» συνεχίζει με καινούριες ομάδες, ξεκαρδιστικές στιγμές, πολλά πειράγματα, και φυσικά με απολαυστική Ζέτα Μακρυπούλια που κάνει το χιούμορ και τον αυθορμητισμό καθημερινή υπόθεση!

Φέτος, όμως, το «Rouk Zouk» εμπλουτίζεται και με δύο νέα παιχνίδια. Το «Καθρέφτη καθρεφτάκι» και την «Ώρα του δασκάλου» που τεστάρουν την ικανότητα των παικτών στο τραγούδι, τη μίμηση, τον χορό, αλλά και την… ορθογραφία.

Ζέτα Μακρυπούλια

«Το Rouk Zouk για μένα σημαίνει ελευθερία και απόλαυση! Επιστρέφω με αστείρευτο κέφι για 4η χρονιά, πιο έτοιμη από ποτέ, να δώσω στα μεσημέρια σας χαρά και γέλιο!».

Η πιο κεφάτη μεσημεριανή παρέα επιστρέφει από… «Rouk Zouk»! Πρεμιέρα Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 15:00 στον ΑΝΤ1! Ευχάριστα είναι ωστόσο τα νέα και για το σύντροφο της, Μιχάλη Χατζηγιάννη.

RoukZouk