Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ευχάριστα νέα για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Στήριγμα του η Ζέτα Μακρυπούλια

Τι συνέβη;

Ευχάριστα νέα για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Στήριγμα του η Ζέτα Μακρυπούλια
News 02.09.2020 17:43
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μερικά πολύ ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τα επαγγελματικά του. Στήριγμα του κάθε ημέρα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία και είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του.

Ο τραγουδιστής, μπορεί να είδε μερικές εμφανίσεις του να ακυρώνονται, ωστόσο οι δυο συναυλίες του στην όμορφη Κύπρο θα πραγματοποιηθούν κανονικά σήμερα και μεθαύριο.

Την ανακοίνωση έκανε η Μελίνα Ασλανίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσα από μια ανάρτηση που πραγματοποίησε μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις για τους δυο καλλιτέχνες.

Συγκεκριμένα, σήμερα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με την Μελίνα, σήμερα θα τραγουδήσουν στην Λευκωσία, ενώ στις 4 του μήνα στην Λάρνακα.

Μιχάλης Χατζηγιάννης Ζέτα Μακρυπούλια

Μέσα στη φύση και με τεράστια πισίνα το σπίτι Ζέτας Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Πάρο

Το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη που έχουν στην Πάρο είναι πραγματικά απίστευτο. Είναι μέσα στην φύση, περιτρυγιρισμένο από πράσινο, ενώ στην βεράντα του έχει μια τεράστια πισίνα που βλέπει από κάτω το νησί.

Το ζευγάρι, όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο από επαγγελματικές υποχρεώσεις παίρνει το πρώτο καράβι και φεύγει για το νησί. Εκεί είναι η ερωτική φωλιά του στο οποίο χαλαρώνουν και ηρεμούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τόσο η Ζέτα Μακρυπούλια, όσο και ο Μιχάλη Χατζηγιάννης, θέλουν τα κρατούν μακριά από τα media και τους paparazzi την προσωπική τους ζωή, καθώς θέλουν να προστατεύσουν τη σχέση τους. Μπορεί να έχουν βγει κατά καιρούς φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν, ωστόσο μετά από περίπου 10 χρόνια σχέσης είναι πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ. Μάλιστα, η απάντηση που είχε δώσει ο τραγουδιστής στα όσα γραφόντουσαν ήταν αφοπλιστική και έκλεισε πολλά στόματα.

Το φετινό καλοκαίρι είναι αρκετά δύσκολο για το ζευγάρι. Όπως γράφει ρεπορτάζ της εφημερίδας Reallife, καταστεί ιδιαίτερα δύσκολος ο προγραμματισμός τόσο των 15 συναυλιών του του τραγουδιστή, όσο και των διακοπών του με την αγαπημένη του.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, είχε φροντίσει όπως συνεχίζει το δημοσίευμα, να επισκεφθεί από νωρίς την οικογένεια του στην Κύπρο όπου προγραμμάτισε και μερικές συναυλίες 7 και 8 Αυγούστου. Στην συνέχεια, αν και θα ήθελε, δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρει να βρεθεί στην αγαπημένη του Πάρο, όπου διατηρεί σπίτι, προκειμένου να είναι κοντά στην Ζέτα Μακρυπούλια.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σπίτι τους στην Πάρο πραγματοποιούνται κάποιες εργασίες και δεν είναι προσβάσιμο με το ζευγάρι να το επισκέπτεται για μια με δυο ημέρες, προκειμένου να συνεννοηθούν με το συνεργείο και να επιβλέψουν την πορεία της ανακαίνισης., όπως γράφει πάντα η εφημερίδα. Δείτε ωστόσο και φωτογραφίες από το σπίτι που μένουν στην Αθήνα.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλη Χατζηγιάννης σπίτι Πάρος

Σπίτι Μιχάλη Χατζηγιάννη Ζέτας Μακρυπούλια

Μιχάλης Χατζηγιάννης Ζέτα Μακρυπούλια σχέση

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζέτα Μακρυπούλια: Στη δημοσιότητα η φωτογραφία από το παρελθόν της

2013: Όταν η Ζέτα Μακρυπούλια "έπαιζε" σε παραλία όχι με τον Μιχαλή Χατζηγιάννη αλλά με γνωστό παρουσιαστή του ΣΚΑΙ

Share