Κακοκαιρία "χτύπησε" και το νησί της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου - Όλες οι πληροφορίες

Δημοσίευσε φωτογραφία η ίδια η Ελένη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κακοκαιρία

Από την Πέμπτη η κακοκαιρία έχει ξεκινήσει να σαρώνει την χώρα με πρώτα θύματα την Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά, την Καρδίτσα κι άλλες περιοχές! Μόλις εχθές, Κυριακή, ο Ιανός φαίνεται πως έκανε το πέρασμά του κι από το αγαπημένο νησί της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου που δεν είναι άλλο από την Άνδρο!

Η ίδια η Ελένη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που μοιράζεται καθημερινά διάφορες στιγμές με τους διαδικτυακούς της δημοσίευσε το απόγευμα της Κυριακής μια φωτογραφία στην οποία και ανέγραφε χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

"Κάθε μέρα άλλος καιρός ! Σήμερα αέρας δυνατός και ήλιος , χτες ψιλόβροχο συννεφιά κ ζεστη !
Καλή Κυριακή από το νησί ! "

Ματέο Παντζόπουλος - Ελένη Μενεγάκη: Η θέα από το σπίτι τους στο νησί της Άνδρου είναι ονειρική - Βλέπει την...

Ονειρική είναι θέα που βλέπουν από το σπίτι τους στην Άνδρο ο Ματέο Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη. Βλέπει την αγαπημένη τους παραλία και το απέραντο γαλάζιο.

Το ζευγάρι μαζί με τα τέσσερα παιδιά, βρίσκεται ακόμη στο νησί, όπου απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών, λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει τεράστια αδυναμία στην Άνδρο και φέτος το καλοκαίρι της θέλησε να το περάσει όλο εκεί, στο σπίτι τους που βρίσκεται στο ξενοδοχείο Onar στα Άχλα.

Η παρουσιάστρια λατρεύει να ξυπνάει το πρωί και να απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού, ενώ καθημερινά με τα παιδιά της πηγαίνουν στην αγαπημένη τους παραλία, η οποία βρίσκεται ακριβώς κάτω από το σπίτι και να κάνουν με τις ώρες το μπάνιο τους στη θάλασσα.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα, ο Ματέο Παντζόπουλο, δημοσίευσε στο λογαριασμό του Onar στο Instagram, τον οποίο διαχειρίζεται ο ίδιος, ένα στιγμιότυπο από την θέα που βλέπουν και είναι απλά ονειρική. Να σημειώσουμε πως στη βάπτιση του Άγγελου Λάτσιο είχε στολίσει τα πάντα σε αυτό το χρώμα - Φωτογραφίες στην δημοσιότητα

Ματέο Παντζόπουλος  Ελένη Μενεγάκη σπίτι Άνδρος