Αυτό είναι το φύλο του παιδιού του Σταμάτη Γονίδη

Έγινε η αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτό είναι το φύλο του παιδιού του Σταμάτη Γονίδη

Σε πελάγη ευτυχίας φαίνεται πως πλέει ο Σταμάτης Γονίδης μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι περιμένει παιδί η αγαπημένη του σύζυγος. Μάλιστα, χθες μέσα από την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, αποκαλύφθηκε και το φύλο του μωρού τους.

«Περιμένω το στερνοπούλι μου. Περιμένω το κοριτσάκι μου. Με έχει τρελάνει και το εγγόνι μου, αλλά νομίζω ότι το στερνοπούλι μου θα με διαλύσει. Θα τα ρίξω όλα στα πόδια της. Αυτή τη φράση μου είπε. Και μου άρεσε πολύ αυτή η φράση» είπε η παρουσιάστρια.

Να αναφέρουμε πως ο Σταμάτης Γονίδης έχει ακόμη δυο κόρες και μάλιστα πρόσφατα έγινε παππούς, αφού απέκτησε εγγονάκι από την κόρη του Στεφανία - δείτε εδώ τις τρυφερές φωτογραφίες του.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του δυο χρόνια πριν όταν είχε ερωτηθεί αν θέλει ένα ακόμη παιδί είχε πει: «Δεν είναι κάτι που μου λείπει, αλλά αν ερχόταν πολύ ευχαρίστως. Αν γίνει θα το κάνω για την Κατερίνα. Δε θέλω όμως να αποκτήσουμε παιδί με τη μέθοδο της επιστήμης, αλλά με φυσιολογικό τρόπο».

Το ζευγάρι είναι μαζί δεκατρία χρόνια ενώ παντρεύτηκε το 2015.

Εκτός εαυτού ο Σταμάτης Γονίδης - Το δημόσιο ξέσπασμά του

Ένας από τους κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές, ο Σταμάτης Γονίδης είδε την πανδημία του κορωνοϊού να τον πλήττει αρκετά οικονομικά, ύστερα από την απόφαση της κυβέρνησης να κλείνουν τα νυχτερινά κέντρα μετά τις 12 τα μεσάνυχτα. Με μία ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα ο Σταμάτης Γονίδης ξέσπασε δημόσια.

Συγκεκριμένα ο αγαπημένος τραγουδιστής, ένιωσε πως η κυβέρνηση κάνει "πόλεμο" στους εργαζόμενους που ανήκουν στον εν λόγω κλάδο και έντονα ενοχλημένος ξέσπασε με ένα αρκετά μακροσκελές και αρνητικά φορτισμένο κείμενο. Δείτε τι έγραψε παρακάτω.

Αυτό είναι το δημόσιο ξέσπασμα του Σταμάτη Γονίδη στο Facebook

"Από τους πρώτους που τήρησαν επιμελώς τα μέτρα κατά του κορονοϊού ήταν οι επιχειρηματίες των κέντρων διασκέδασης. Γιατί κύριοι της κυβέρνησης τόσο μένος κατά του κλάδου μας; Σε εμάς οι νέοι ήταν ασφαλείς με αποστάσεις.

Γιατί κύριοι εσείς ανοίξατε τα σύνορα μας ενώ γνωρίζατε ότι θα αυξηθούν τα κρούσματα; Δεν γνωρίζετε ότι οι κλάδοι που εξυπηρετούν τον τουρισμό είναι Έλληνες εργαζόμενοι;

Σταμάτης Γονίδης Δημόσιο Ξέσπασμα

Έχω την αίσθηση ότι μας τιμωρείτε για κάτι που δεν φταίμε...Αφήστε μας τουλάχιστον να «πολεμήσουμε» αυτόν τον αόρατο εχθρό και μετά τις 11 το βράδυ...Ναι στα μέτρα αφανισμού του κορονοϊού όχι στα μέτρα αφανισμού του κλάδου εστίασης-διασκέδασης"

Δείτε εδώ τα απίστευτα σχόλιά του Σταμάτη Γονίδη για τον κορωνοϊό. «Η καραντίνα δεν χρειαζόταν»