The Voice: Ο διαγωνιζόμενος που έκανε την Έλενα Παπαρίζου να «λυγίσει», η παίκτρια που πάει για πρωτιά και ο ψήστης με την φωνή του Αντώνη Ρέμου

Χαμός και στο χθεσινό επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Voice: Ο διαγωνιζόμενος που έκανε την Έλενα Παπαρίζου να «λυγίσει», η παίκτρια που πάει για πρωτιά και ο ψήστης με την φωνή του Αντώνη Ρέμου

Χαμός έγινε και στο χθεσινό επεισόδιο του The Voice στον ΣΚΑΪ, καθώς μεταξύ άλλων είδαμε έναν διαγωνιζόμενο από το Εκουαδόρ να κάνει την Έλενα Παπαρίζου να «λυγίσει» την ιστορία του, μία παίκτρια που τρέλανε τους κριτές και έδειξε πως πάει κατευθείαν για την πρωτιά καθώς και έναν ψήστη ο οποίος έχει φωνή ολόιδια με αυτή του Αντώνη Ρέμου.

Αυτά είναι τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο The Voice

Ο Χαβιέρ είναι ένας μουσικός του δρόμου ο οποίος κέρδισε του κριτές με τη φωνή του, ενώ αφού τραγούδησε το «Έλα μου», πήγε στην ομάδα του Σάκη Ρουβά. Πριν φύγει ωστόσο από τη σκηνή είπε πως πριν από χρόνια τραγουδούσε στο δρόμο σε μία πολύ κρύα μέρα, κανένας δεν του είχε αφήσει χρήματα, μέχρι που πέρασε η Έλενα Παπαρίζου και του άφησε ένα πολύ καλό φιλοδώρημα.

Η τραγουδίστρια άκουσε τη συγκεκριμένη ιστορία και «λύγισε», εξηγώντας στον διαγωνιζόμενο πως της είχε φτιάξει τη μέρα.

Τα βλέμματα εννοείται τράβηξε και το ντουέτο που ανέβηκε στη σκηνή μαζί.

Η ερμηνεία τους ήταν απλά μοναδική και οι τέσσερις coaches γύρισαν την καρέκλα τους για να διεκδικήσουν τους δυο τους. Αρχικά οι τέσσερις τους δεν ήξεραν πως να διαχειριστούν την κατάσταση με την Έλενα Παπαρίζου να μένει έκπληκτη από το γεγονός ότι ανέβηκε ένα ντουέτο στην σκηνή αφού οι δυο τους είπανε ότι δεν χωρίζουν μιας κι είναι παντρεμένοι.

Και ενώ οι κριτές περίμεναν να ακούσουν τον επόμενο διαγωνιζόμενο, άκουσαν μία φωνή, ίδια με αυτή του Αντώνη Ρέμου. Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε πως ο λόγος για τον οποίο γύρισε ήταν για να τα "χώσει" στον ίδιο τον Ρέμο, ωστόσο μπροστά του είδε τελικά τον Νίκο, έναν ψήστη.

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε βέβαια στους κριτές και η Αντωνία Καούρη, μία διαγωνιζόμενη που μάγεψε και τους τέσσερις coaches με την υπέροχη φωνή της.

Παρά το «μουσικό φλερτ» του Πάνου Μουζουράκη, η Αντωνία επέλεξε τον Σάκη Ρουβά ο οποίος ανέφερε ότι ίσως έχουμε την μεγάλη νικήτρια του The Voice.

Να σημειώσουμε πως στα νέα επεισόδια του The Voice δεν βλέπουμε τη Χριστίνα Μπόμπα. Δείτε εδώ για ποιο λόγο αποχώρησε.