Στο My Style Rocks η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM

Αυτό κι αν είναι ανατροπή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο My Style Rocks η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM

Μία πραγματική ανατροπή πρόκειται να συμβεί στα τηλεοπτικά δρώμενα, καθώς όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Love it της Ιωάννας Μαλέσκου, η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM πρόκειται να μπει σε λίγο στο My Style Rocks.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν όσο κανένα άλλο κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο γνωστό ριάλιτι μοντέλων και όχι μόνο.

Ο λόγος για την Μικαέλα Φωτιάδη η οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Love it, θα μπει στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ.

Το μοντέλο μάλιστα, θα το δούμε να μπαίνει στο παιχνίδι ήδη από την επόμενη εβδομάδα.

My Style Rocks Μικαέλα Φωτιάδη

Χθες είδαμε το εντυπωσιακό Gala του My Style Rocks. Δείτε εδώ την εμφάνιση που άφησε άφωνους τους κριτές.

ΣΚΑΙ: Ραγδαίες εξελίξεις φέρνουν αλλαγές στο My Style Rocks

Ραγδαίες εξελίξεις βλέπει ο ΣΚΑΙ, σχετικά με εκπομπή του σταθμού που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο. Αποτέλεσμα των εξελίξεων αυτών, μια αλλαγή έρχεται στο My Style Rocks. Όλες τις πληροφορίες θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Συγκεκριμένα, από βέβαιο "κόψιμο" γλίτωσε η οικονομική εκπομπή του Νίκου Υποφάντη με τίτλο «Τα νέα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων». Έπειτα από απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού η εκπομπή αλλάζει ώρα προβολής.

Σύμφωνα με όσα λοιπόν μου μετέφερε πρόσωπο του ΣΚΑΙ και θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, η εκπομπή του Νίκου Υποφάντη θα προβάλλεται στην μεσημεριανή ζώνη και συγκεκριμένα αμέσως μετά το μεσημεριανό δελτίο του Σαββατοκύριακου στις 14.45.

Αυτή είναι η αλλαγή που φέρνει στο My Style Rocks η εξέλιξη του ΣΚΑΙ

Ωστόσο, η αλλαγή ώρας της εκπομπής φέρνει μια αλλαγή και στο show μόδας του ΣΚΑΙ, το My Style Rocks. Συγκεκριμένα, θα προβάλλεται ένα τέταρτο αργότερα και από εκεί που άρχιζε στις 14:50 θα προβάλλεται στις 15:05.

Να σημειώσω πως πρώτοι μέσα από το Vanda's blog του Youweekly, είχαμε αποκΑλύψει τον χαμό που έγινε στα παρασκήνια του My Style Rocks με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να έρχεται σε λεκτική διαμάχη με τον κριτή, Στέλιο Κουδουνάρη, να αποχωρεί επεισοδιακά από το ριάλιτι και να καλεί την αστυνομία για να μπορέσει να... φύγει! Όλο το παρασκήνιο έτσι ακριβώς όπως μου το μετέφερε πηγή μου.