Ιωάννα Κιοσσέ: Ξεσπά για το φημολογούμενο ροζ βίντεο από το GNTM

«Είστε γελοίοι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Κιοσσέ: Ξεσπά για το φημολογούμενο ροζ βίντεο από το GNTM

Μετά τα δημοσιεύματα που βγήκαν σήμερα το πρωί, η Ιωάννα Κιοσσέ του GNTM δε δίστασε να ξεσπάσει για το φημολογούμενο ροζ βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ξεκαθαρίζοντας πως είναι γελοίοι όσοι νομίζουν ότι είναι αυτή η πρωταγωνίστρια.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso - δείτε αναλυτικά - , η συγκεκριμένη παίκτρια έφτασε μέχρι τα Bootcamp αλλά δεν μπήκε στο σπίτι των wannabe supermodels! Η συγκεκριμένη κοπέλα που οι αισθησιακές της φωτογραφίες στα social media προκαλούν εγκεφαλικά στους χιλιάδες ακολούθους της, δεν φανταζόταν ότι η βιντεοσκόπηση των ερωτικών της περιπτύξεων με τον παρτενέρ της (ο οποίος είναι αυτός που την βιντεοσκοπεί, όχι στα κρυφά αλλά με την συναίνεσή της), θα έκαναν τις τελευταίες ώρες τον κύκλο του διαδικτύου!

Η Ιωάννα Κιοσσέ δέχθηκε πολλά μηνύματα που θεωρούσαν ότι είναι αυτή στο βίντεο και έτσι ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Και πιο γελοίοι είστε εσείς που ακόμα να καταλάβετε ότι δεν έχω καμία σχέση εμφανισιακά με το κορίτσι και δεν υπάρχει καμία ομοιότητα. Και ακόμη πιο γελοίοι είστε αυτοί που με ξέρετε, το είδατε και πιστέψατε πως είμαι εγώ» έγραψε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτηση-ξέσπασμα η Ιωάννα Κιοσσέ.

Ιωάννα Κιοσσέ ροζ βίντεο

Πρωινό: Η Φαίη Σκορδά διέρρευσε σημαντική πληροφορία για το GNTM 3

Το GNTM 3 βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων και είναι ένα project που παίζει απέναντι από τις Άγριες Μέλισσες και τις χτυπά στην τηλεθέαση! Για τον λόγο αυτό η Φαίη Σκορδά, μέσα από το Πρωινό ξεκίνησε τα spoiler και σήμερα διέρρευσε μια πολύ βασική πληροφορία!

Να σας υπενθυμίσουμε πως το ίδιο ακριβώς έκανε και την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν για το MasterChef που χτυπούσε στην prime time ζώνη τον ΑΝΤ1 και μάλιστα τότε είχε προκληθεί τεράστιος σάλος.

Το Spoiler της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό για το GNTM 3

Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια σήμερα ανέφερε πως αυτή τη στιγμή στο σπίτι του GNTM βρίσκονται εννέα παίκτες. Έξι αγόρια και τρία κορίτσια.

TAGS