Η Κατερίνα Καινούργιου «κατακεραυνώνει» το The Bachelor - «Έξαλλη είμαι...»

Τι ενόχλησε την παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Κατερίνα Καινούργιου «κατακεραυνώνει» το The Bachelor - «Έξαλλη είμαι...»

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στη σημερινή εκπομπή της στο The Bachelor και δε δίστασε να «κατακεραυνώσει» το νέο ριάλιτι του ALPHA ξεκαθαρίζοντας πόσο έξαλλη είναι με όλα όσα προβάλλονται και με τις σχέσεις που έχει αναπτύξει ο Παναγιώτης Βασιλάκος με τα κορίτσια.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν επιλέξει να εκφράσουν δημόσια την αντίθεσή τους με το The Bachelor και με την φιλοσοφία που έχει αυτό το ριάλιτι.

Μία από αυτές ήταν και η Κατερινα Καινούργιου η οποία ξεκαθάρισε πως μέχρι τώρα νόμιζε ότι δεν έχει φιλιά το ριάλιτι, ωστόσο την Παρασκευή αποφάσισε να δει λίγο και συνειδητοποίησε ότι τα δείχνουν όλα!

“Το τι έχω να πω για το Bachelor, που μου λέγατε την Παρασκευή ότι δεν φιλιούνται και τον παίρνω τον Γεωργιάδη 23:00 τη νύχτα έξαλλη και του λέω "τι λες ότι δεν φιλιούνται, εδώ βλέπω γλώσσες να βγαίνουν". Έξαλλη είμαι με το Bachelor, έξαλλη”, είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Μιας και είπαμε βέβαια για το The Bachelor, δείτε εδώ ένα σούπερ spoiler για τις 5 τελευταίες κοπέλες που μένουν μέσα στο σπίτι!

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στον αέρα του Ευτυχείτε

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Κατερίνα Καινούργιου δε δίστασε να κάνει στον αέρα του «Ευτυχείτε» μία μεγάλη αποκάλυψη για τη σχέση της με τον αγαπημένο της σύντροφο, Φίλιππο Τσαγκρίδη και για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι δυο τους.

Μπορεί το ζευγάρι να προσπαθεί να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο είναι αλήθεια πως αρκετές φορές, η αγαπημένη παρουσιάστρια επιλέγει να μοιράζεται με τους τηλεθεατές της στοιχεία από την προσωπική της ζωή.

Με αφορμή λοιπόν τον Ιανό, που «χτύπησε» διάφορες περιοχές της χώρα μας, τόνισε: «περίμενα τον Ιανό, φοβήθηκα αλλά άλλαξε πορεία… Το Σαββατοκύριακο είπα στη μαμά μου είναι ευκαιρία να κατεβάσουμε μπότες και μποτίνια και να μαζέψουμε τα καλοκαιρινά παπούτσια…»!

Κατερίνα Καινούργιου Φίλιππος Τσαγκρίδης

Και πρόσθεσε: «Εγώ ξέρετε μένω μόνη μου, είμαι εργένισσα» και τότε ο συνεργάτης της, Γρηγόρης Γκουντάρας της είπε: «δεν είναι ωραίο αυτό και το ακούει ο κόσμος. Δεν είσαι εργένισσα…»! Και η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Είμαι εργένισσα, μένω μόνη μου…. είμαι bacheloretta»! Άρα η Κατερίνα δεν συζεί ακόμα με τον σύντροφό της.

Βέβαια η σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδης φαίνεται πως είναι καλύτερη από ποτέ. Δείτε εδώ το υπέροχο δώρο που της έκανε για την πρεμιέρα της.