Το υπέροχο δώρο που έκανε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης στην Κατερίνα Καινούργιου

Για την πρεμιέρα της στο Opentv

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το υπέροχο δώρο που έκανε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης στην Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε πρεμιέρα σήμερα το πρωί με το Ευτυχείτε και έτσι ο αγαπημένος της, Φίλιππος Τσαγκρίδης θέλησε να της δείξει την στήριξή του με ένα υπέροχο δώρο που της άφησε μέσα στο καμαρίνι της στο Opentv.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει πάντα στο πλευρό της τον σύντροφό της, ο οποίος της έκανε την πιο ξεχωριστή έκπληξη για την πρώτη μέρα της πίσω στη δουλειά.

Το Ευτυχείτε ξεκίνησε σήμερα και μάλιστα, λίγο μετά την πρεμιέρα ο Φίλιππος Τσαγκρίδης σχολίασε την εκπομπή της αγαπημένης του. Δείτε εδώ τι έγραψε.

Αυτό είναι το δώρο που έκανε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης στην Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου Φίλιππος Τσαγκρίδης

Ευτυχείτε: Πρεμιέρα στα.. λευκά για την Κατερίνα Καινούργιου - Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το πρωί 14/9 η Κατερίνα Καινούργιου και ήταν ντυμένη στα λευκά. Φορούσε ένα εντυπωσιακό στενό μίντι φόρεμα το οποίο της πήγαινε τέλεια. Η παρουσιάστρια, είπε τα πρώτα της λόγια on air του Ευτυχείτε και καλωσόρισε τους συνεργάτες της.

Το πλατό της εκπομπής και φέτος είναι σε ροζ χρώμα, το αγαπημένο όπως φαίνεται της ίδια, ενώ δεν έχει πολλές ιδιαίτερες αλλαγές.

«Να ευχηθώ δύναμη και υπομονή με τις νέες συνθήκες και χαίρομαι πολύ που για ακόμη μία χρονιά θα σας καλημερίζω, μέσα από τη συχνότητα του OPEN με το ανανεωμένο Ευτυχείτε», είπε στην έναρξη και στην συνέχεια καλωσόρισε τους συνεργάτες της.

Μαζί της φέτος θα είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, ο Νίκος Γεωργιάδης, ο Γιάννης Πουλόπουλος και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Να σημειώσουμε πως για το φόρεμα της, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε πριν λίγες ημέρες ένα απίστευτο σχόλιο.