Χάρης Ρώμας: Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή - «Αγάπησα τόσο έντονα...»

Όσα εξομολογήθηκε στην κάμερα των Κου Κου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χάρης Ρώμας: Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή - «Αγάπησα τόσο έντονα...»

Μια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή έκανε ο Χάρης Ρώμας στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των κου κου». Ο επιτυχημένος ηθοποιός, μίλησε για την μεγάλη αγάπη που ζει.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας, η κάμερα τον «τσάκωσε» στην φωτογράφιση για τη νέα παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» που θα ανέβει αυτή τη σεζόν στο θέατρο Alhambra.

«Είμαι πάντα στις επάλξεις και έχω μάθει να συντονίζω τα πάντα στη ζωή μου. Υπάρχει μια σειρά από πράγματα τα οποία έρχονται στο μέλλον και τα οποία ονειρευόμουν χρόνια πριν. Έχει να κάνει και με την προσωπική μου ζωή, από την στιγμή που αγάπησα τόσο έντονα, ξεμπλοκαρίστηκα εγώ ο ίδιος και βρίσκομαι στην πύλη του φωτός».

«Όταν σε αγαπάει αυτός που σε αγαπάει, μπορεί να κατανοήσει και αυτό που αγαπάς εσύ. Και να το συμμεριστεί κιόλας» πρόσθεσε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Να σημειώσουμε πως ο Χάρης Ρώμας ανακοίνωσε πότε θα δούμε το οριστικό τέλος της επιτυχημένης σειράς «Το καφέ της Χαράς» που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες.

Ανατρεπτικό το εξώφυλλο του Χάρη Ρώμα - Ποζάρει με κοιλιά σαν εγκυμονούσα

Ένα ανατρεπτικό εξώφυλλο θα κυκλοφορήσει αύριο από το περιοδικό Koita με τον Χάρη Ρώμα να ποζάρει σαν εγκυμονούσα! Φυσικά η κίνηση αυτή συμβολίζει ότι ο Χάρης έχει γεννήσει στην ελληνική τηλεόραση όλες τις επιτυχίες!

Πιο συγκεκριμένα καλεσμένη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα ήταν η Μαρία Κορινθίου η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο της εγχείρημα στο περιοδικό Koita! Εκεί λοιπόν θα δούμε πολλά ανατρεπτικά εξώφυλλα όπως μας είπε και είναι κάτι που το δουλεύει εδώ και πολύ καιρό!

Στην τηλεφωνική γραμμή της εκπομπής εμφανίστηκε και ο Χάρης Ρώμας και η Σίσσυ του έκανε κάποιες ερωτήσεις πάνω σε αυτό το εξώφυλλο! Δείτε τι αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας για τον έρωτα που ζει και για τον γάμο!

Πως το σκέφτηκες και το τόλμησες Χάρη;

Δεν το σκέφτηκα, εγώ απλώς το τόλμησα! Η Μαρία το σκέφτηκε! Στην αρχή είπα όχι γιατί αυτό που σκέφτηκες εγκυμονεί κινδύνους, και μετά όταν μου είπε όλο το κονσεπτ και το κολακευτικό "Ο άντρας που γέννησε όλες τις επιτυχίες στην τηλεόραση" το ξανασκέφτηκα και είπα ναι εξάλλου καλλιτέχνες είμαστε και επιβάλλεται να κάνουμε τέτοιες ανατρεπτικές εμφανίσεις!

Δείτε τη φωτογραφία και το απόσπασμα!

Χάρης Ρώμας έγκυος