GNMT 3: Η εξομολόγηση της Βίκυς Καγιά - Το άγνωστο περιστατικό στην Νέα Υόρκη

Δείτε το απόσπασμα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNMT 3: Η εξομολόγηση της Βίκυς Καγιά - Το άγνωστο περιστατικό στην Νέα Υόρκη

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 η Βίκυ Καγία προχώρησε σε μια αποκάλυψη όταν μια παίκτρια τους τραγούδησε και ανακάλυψαν πως είχε καταπληκτική φωνή!

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά εξομολογήθηκε πως η γνωστή τραγουδίστρια Imany βρισκόταν μαζί της σε οντισίον και συγκατοικούσαν στην Νέα Υόρκη ως μοντέλα πηγαίνοντας από casting σε casting

Μετά απο λίγα χρόνια εντυπωσιασμένη άκουσε το "you will never know" ένα πολύ γνωστό τραγούδι που τραγουδίστρια ήταν η Imany. H συγκάτοικος της είχε πάντα ωραία φωνή και αποφάσισε να κυνηγήσει αυτή τη καριέρα τελικά!Δείτε τι άλλο θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο.

GNTM 3: Ο οικοδόμος που "τρέλανε" τον Μπράτη και του έδωσε wild card!

Το GNTM 3 ξεκίνησε και σήμερα με τους διαγωνιζόμενους να περνάνε μπροστά από τους κριτές και να περιμένουν το πολυπόθητο "ναι" ώστε να περάσουν στην επόμενη φάση!

Στο σημερινό επεισόδιο ο πρώτος διαγωνιζόμενος ήταν ένας οικοδόμος με υπέροχο σώμα αλλά όχι το επιθυμητό ύψος που θα ήθελαν οι κριτές!

Αν και στην αρχή εντυπωσιάστηκε μαζί του η Ζενεβιέβ και ο Άγγελος Μπράτης και είναι το μεγάλο "ναι", στην συνέχεια η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός δεν βρήκαν αυτά που έψαχναν και ψήφισαν "όχι"

Σε εκείνη τη στιγμή ο Άγγελος Μπράτης εντυπωσιασμένος και ελαφρώς συγκινημένος καθώς και ο μπαμπάς του ήταν οικοδόμος έδωσε στον παίκτη τη δική του wild card!