Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του GNTM - Τι είναι το περιβόητο Id Catwalk;

Αναλυτική ανακοίνωση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του GNTM - Τι είναι το περιβόητο Id Catwalk;

Απόψε στο GNTM και οι φανατικοί του ριάλιτι μόδας αναμένουν με περιέργεια το περιβόητο Id Catwalk. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ολοκληρώνεται και επίσημα η πρώτη φάση των οντισιόν, από την οποία θα προκύψουν οι 40 φιναλίστ για το bootcamp.

Αφού είδαμε τον σωσία της Ελευθερίας Καρνάβαα σε... αντικό, το ριάλιτι προχωρά στην επόμενη φάση με σκοπό να αναδειχθεί το επόμενο μοντέλο της Ελλάδας.

Τι είναι το Id Catwalk του GNTM

Στη φάση αυτή της διαδικασίας του GNTM 3, το μοναδικό catwalk, οι υποψήφιοι καλούνται να ντυθούν, να μακιγιαριστούν και να παρουσιάσουν έναν ειδικό, διαφορετικό χαρακτήρα, μια ιδιαίτερη στιλιστική ταυτότητα, που θα τους κάνει να ξεχωρίσουν, ώστε οι 40 καλύτεροι να περάσουν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Σε αυτή τη δημιουργική διαδικασία, οι τέσσερις κριτές, Βίκυ Καγιά, Αγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός, Ζενεβιέβ Μαζαρί, θέλουν να δουν και να κρίνουν το προσωπικό στιλ και το περπάτημα του κάθε υποψήφιου μοντέλου.

Τι θα δούμε απόψε στο GNTM 3 και στο Id Catwalk

Η αγωνία κορυφώνεται! Ποιοι θα είναι τελικά οι 40 που θα περάσουν στην επόμενη φάση του bootcamp στο GNTM 3; Αν κρίνουμε από το τρέιλερ πάντως, οι κριτές είναι ενθουσιασμένοι από τις πρωτοβουλίες των παικτών στην πρώτη αυτή δοκιμασία. Ακατάλληλο βίντεο και παίκτριας του GNTM 3 στην φόρα.

Αποκλειστικά πλάνα από το Bootcamp του GNTM 3

Η Ραμόνα "ισοπέδωσε" την Βίκυ Καγιά: "Στο GNTM 3 κρίνει σαν..."

Η Ραμόνα Βλαντή παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό και μεταξύ άλλων σχολίασε την Βίκυ Καγιά και τα όσα γίνονται στο GNTM 3, πετώντας και την μπηχτή της, όπως πάντα.

«Είμαι με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. Ξέρει τι λέει. Είναι καλύτερη από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δεν το συζητώ. Η Βίκυ Καγιά κρίνει σαν να είναι στα καλλιστεία πριν από 20 χρόνια. Δεν συμφωνώ μαζί της».

Τέλος, η Ραμόνα Βλαντή δήλωσε πως δεν πρέπει να προβάλλονται ως πρότυπα γυναίκες με πλαστικές επεμβάσεις.

Και μιας και μιλάμε για το GNTM 3 δείτε εδώ το πιο hot ζευγάρι του παιχνιδιού!

TAGS