Γιώργος Καράβας: Η αποκάλυψη για το... φλερτ στο GNTM - «Το λέω κάθετα αυτό...»

Τον φλερτάρουν ή όχι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Καράβας: Η αποκάλυψη για το... φλερτ στο GNTM - «Το λέω κάθετα αυτό...»

Στην κάμερα της εκπομπής “Το πρωινό” και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα μίλησε ο Γιώργος Καράβας και μεταξύ άλλων αποκάλυψε αν τον φλερτάρουν παίκτριες στο GNTM.

«Το ωραίο σώμα δεν είναι μόνο κοιλιακοί. Στο 2020 η μόδα έχει αλλάξει πάρα πολύ. Έχει ο όρος της διαφορετικότητας που αυτό έχει να κάνει με την υποκειμενική και την αντικειμενική ομορφιά. Η μόδα ψάχνει το διαφορετικό… Άνθρωπος είμαι κ εγώ έχω τις αδυναμίες μου. Παρ΄όλα αυτά, λόγω της θέσης αλλά και επειδή έχω πολύ ψηλά την αίσθηση δικαίου μέσα μου η κρίση μου είναι πάντα αντικειμενική», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καράβας ρωτήθηκε αν κάποιο από τα μοντέλα τον έχει φλερτάρει στο παιχνίδι, με τον ίδιο να απαντάει:

«Όχι, και το λέω κάθετα αυτό. Δεν δίνω χώρο για φλερτ. Είμαι εκεί για να κάνω τη δουλειά μου. Και θέλω να πιστεύω ότι έπειτα από 17 χρόνια εμπειρία την κάνω καλά». Νωρίτερα έκανε ερωτική εξομολόγηση στην σύζυγό του και προκάλεσε φρενίτιδα.

Γιώργος Καράβας: Η τρυφερή ανάρτηση της συζύγου του στα bakcstage του GNTM 3

Το GNTM 3 ξεκίνησε και η αλήθεια είναι πως όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στον νέο coach, Γιώργο Καράβα. Η σύζυγός του, Ραφαέλα Ψαρρού έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να του ευχηθεί για το καινούργιο του ξεκίνημα.

Το ζευγάρι δείχνει να είναι πραγματικά πολύ ερωτευμένο και ο γοητευτικός coach πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα με την σύζυγό του και την κόρη του - δείτε την εδώ και θα "λιώσετε".

Χθες, η Ραφαέλα Ψαρρού θέλησε να κάνει μια πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια πόσταρε μια κοινή φωτογραφία με τον Γιώργο Καράβα από τα παρασκήνια του GNTM 3 και έγραψε στη λεζάντα: «Είσαι ένας ταλαντούχος άνθρωπος ότι και να αποφασίσεις να κανείς .. συνέχισε έτσι αγάπη μου».