Big Brother: Έξαλλη η Δανέζη - Οι... ζήλιες του Κεχαγιά για τον Γρηγόρη

«Να πάνε να γα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Έξαλλη η Δανέζη - Οι... ζήλιες του Κεχαγιά για τον Γρηγόρη

Έξαλλη είδαμε να γίνεται στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother η Σοφία Δανέζη. Αφορμή στάθηκε ο Γρηγόρης Τσεκούρας, αλλά και η συζήτηση που έκανε με τον Δημήτρη Κεχαγιά. Μάλιστα, η... ζήλια του δεν κρυβόταν.

Συγκεκριμένα, η Σοφία πήρε μακριά από το σπίτι τον Δημήτρη, με τον δεύτερο να την ρωτά αν έχει συμβεί κάτι με εκείνη και τον Γρηγόρη. Η ίδια το αρνήθηκε κατηγορηματικά, ενώ σήκωσε και τον τόνο της φωνής της με αυτά που έχουν ειπωθεί από παίκτες μέσα στο σπίτι.

Η συζήτηση τους ήταν έντονη, ενώ ακούστηκαν και βρισιές. Βέβαια να πούμε, πως πληροφορίες που έγιναν γνωστές, η Σοφία Δανέζη είναι όντως ζευγάρι με τον Γρηγόρη.

Big Brother: «Έχει κόμπλεξ, με ζηλεύει» - Συνεχίζεται ο καυγάς της Σοφίας και της Ραμόνας

Έξαλλη παραμένει η Σοφία Δανέζη με τη Ραμόνα μετά το χθεσινό τους καβγά. Η τραγουδίστρια αποφάσισε να μοιραστεί το θυμό της με το φίλο της, Δημήτρη Κεχαγιά, ενώ καβγάς ξέσπασε νωρίτερα ανάμεσα και σε εκείνον με τη Ραμόνα.

"Κομπλεξική" χαρακτήρισε τη Ραμόνα η Σοφία αλλά όπως τόνισε δεν μπορεί να της το πει γιατί φοβάται πως εκείνη θα φερθεί "γυναικουλίστικα" σε αντίθεση με εκείνη που "φοράει παντελόνια", όπως η ίδια λέει.

Ο καλός της φίλος Δημήτρης, ήταν εκεί για να τη στηρίξει και να προσπαθήσει και να την ηρεμήσει, ενώ λίγο μετά τσακώθηκε και εκείνος με τη Ραμόνα. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Big Brother: Οικονομική καταστροφή μετά την αισχρή ατάκα του Αλεξανδρίδη - Ραγδαίες εξελίξεις

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Reallife, πηγές από τον ΣΚΑΙ κάνουν λόγο για «οικονομική καταστροφή», καθώς τα διαφημιστικά διαλείμματα του «Big Brother» μειώθηκαν κατακόρυφα, περιορίζοντας σημαντικά τα έσοδα, μετά την αισχρή ατάκα του Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Οι συμφωνίες για τοποθετήσεις προϊόντων στο πρόγραμμα με τρεις μεγάλες εταιρείες ανεστάλησαν, ενώ και από τους τίτλους τέλους του ριάλιτι αποχώρησαν συνολικά σύμφωνα με το δημοσίευμα, 21 επιχειρήσεις που έκαναν χορηγίες. Η απώλεια των εσόδων υπολογίζεται ότι μπορεί να αγγίζει τα 250.000 ευρώ την εβδομάδα.

Επίσης, το σενάριο της διακοπής του Big Brother που εξετάστηκε, απορρίφθηκε από τον ΣΚΑΙ για οικονομικούς λόγους, καθώς, από τα συνολικά 4 εκατομμύρια που κοστίζει το πρόγραμμα, σχεδόν τα 3 εκατομμύρια έχουν ήδη ξοδευτεί και καθιστούν οικονομικά «αυτοκτονική» για την πρόωρη λήξη του χωρίς δυνατότητα απόσβεσης.. Μιας και μιλάμε για το Big Brother, αυτός είναι ο νέος αρχηγός του σπιτιού.