Με μαγιό η κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη!

Μια σπάνια φωτογραφία!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μαγιό η κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη!

Η κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη, Ηρώ, έχει ακολουθήσει τα βήματά τους και έγινε ηθοποιός. Μάλιστα την είδαμε με μαγίο στη θάλασσα κάτι που ανεβάζει σπανίως

Η ταλαντούχα κοπέλα είναι χαμηλών τόνων και αποφεύγει τα πολλά φώτα της δημοσιότητας και όταν μάλιστα, δεν έχει να κάνει με τη δουλειά της.

Το προηγούμενο διάστημα, η Ηρώ Μπέζου βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο και απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές. Ευχάριστα τα νέα για τον Γιάννη Μπέζο!

Η ίδια είναι λάτρης των θαλάσσιων σπορ και πρόσφατα, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει πάνω σε μια σανίδα με το ολόσωμο μαύρο μαγιό της.

Ηρώ Τσαλίκη

Γιάννης Μπέζος: Σε αυτή την σειρά θα πρωταγωνιστήσει - Ο ΑΝΤ1 θα χτυπήσει κόκκινο σε τηλεθέαση

Για πρεμιέρα ετοιμάζεται ακόμα μία σειρά του ΑΝΤ1. Ο λόγος για το «Παρουσιάστε» με τον Γιάννη Μπέζο το οποίο σεναριακά φέρει την υπογραφή του Μάκη Πιτταρά, με τη σκηνοθεσία να ανήκει στους Γιάννη Μπέζο και Μιχάλη Βογιατζάκη.

Το νέο σίριαλ «Παρουσιάστε» με τον Γιάννη Μπέζο θα αποτελέσει μια καλή συντροφιά για τους τηλεθεατές το χειμώνα.

Το σενάριο θέλει δύο στρατόπεδα σε παραμεθόριο περιοχή να συγχωνεύονται για λόγους οικονομίας. Λόγω αυτού, η σύγκρουση των δύο διοικητών για το ποιος θα κερδίσει την εύνοια του Υπουργείου και τη διοίκηση του νέου στρατοπέδου είναι αναπόφευκτη.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του δηλώνει: «Η σειρά έχει ως κεντρικό θέμα της το στρατό. Διαδραματίζεται άλλωστε σε δύο στρατόπεδα και με πολύ χιούμορ περιγράφει τις στρατιωτικές συμπεριφορές και πράγματα που λίγο-πολύ όλοι όσοι έχουν στρατιωτική εμπειρία γνωρίζουν. Είναι μια καραμπινάτη κωμωδία. Έχουμε μεγάλη διανομή. Συμμετέχουν πάρα πολλά πρόσωπα. Τα στοιχεία των χαρακτήρων που υποδύονται οι άντρες βασίζονται στη στρατιωτική ζωή. Δεν είναι πολύ εύκολη στην πραγμάτωση της η σειρά. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται μεταξύ πλατό αλλά και πολλών εξωτερικών φυσικών χώρων. Το «Παρουσιάστε» δεν θα θυμίζει τίποτα από το «Της Ελλάδος τα παιδιά». Δεν πρέπει να θυμίζει τίποτα. Είναι διαφορετική ούτως ή άλλως η γραφή. Εύχομαι να αποτελέσει μια καλή συντροφιά για τους τηλεθεατές το χειμώνα».