Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα Μαρία - Η εξομολόγηση για τα δύσκολα παιδικά χρόνια!

Μου λείπανε πράγματα πρώτης ανάγκης!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα Μαρία - Η εξομολόγηση για τα δύσκολα παιδικά χρόνια!

Στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother είδαμε την Άννα Μαρία Ψυχαράκη να κάνει μια εξομολόγηση για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και να συγκινείται πολύ!

Πιο συγκεκριμένα η παίκτρια του Big Brother μίλησε για τα χρόνια στο χωριό που μεγάλωσε, είχαν περάσει στιγμές που της έλειπαν και τα πρώτα είδη ανάγκης μας αποκάλυψε! Πήγαινε σχολείο και δεν είχε χρήματα να φάει αλλα στους γονείς της έλεγε πως είναι καλά!

Στην πορεία μετά από πολλές δυσκολίες η παίκτρια εξομολογείται πως τα κατάφερε και πήρε υποτροφία να σπουδάζει στην Ιταλία και έτσι αργότερα να βοηθήσει τον κόσμο! Δείτε προηγουμένως την Σοφία Δανέζη σε έξαλλη κατάσταση!

Δείτε την εξομολόγηση της παίκτριας!

Big Brother: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Άννα Μαρία και Χριστίνα - Ούρλιαζαν μέσα στο σπίτι

Ένας άγριος καβγάς σημειώθηκε μέσα στο σπίτι του Big Brother ανάμεσα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη και την Χριστίνα Ορφανίδου. Οι δυο παίκτριες ούρλιαζαν μέσα στο σπίτι από τα νεύρα τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Χριστίνα, μετά την εξομολόγηση της για το ροζ βίντεο συγκέντωσε τους συμπαίκτες της για να τους μιλήσει. Όπως δήλωσε, θέλει όποιος συμπαίκτης της έχει πρόβλημα μαζί της να της το πει ευθέως κάτι που στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει ο τσακωμός.

Συγκεκριμένα, ρώτησε ποιος είπε ότι βρίσκεται κοντά στα δίδυμα για να έχει διασημότητα. Τότε η Άννα Μαρία απάντησε πως εκείνη το είπε, με την Χριστίνα να γίνεται έξαλλη. Οι τόνοι ανέβηκαν και όταν της είπε η δικηγόρος ότι «προκαλεί» όλοι έπεσαν να την... φάνε και κανένας δεν την υπερασπίστηκε.

Στη συνέχεια επικράτησε ο απόλυτος χαμός και όλοι φώναζαν!