Κάτια Ζυγούλη: «Άδειασε» το GNTM 3 - "Θα γυρνούσα στο σπίτι στεναχωρημένη! Το βρήκα..."

Αποκαλυπτική η συνέντευξη της!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κάτια Ζυγούλη: «Άδειασε» το GNTM 3 -

Σε μια συνέντευξη της η Κάτια Ζυγούλη αποκαλύπτει τον λόγο που δεν την βλέπουμε στο GNTM 3, καθώς είναι απο τα ονόματα που ακούγονταν πολύ!

«Όταν πήγα να κάνω το δοκιμαστικό, το είχα φανταστεί αλλιώς. Όταν το είδα αργότερα στην τηλεόραση, κατάλαβα ότι δεν είχα θέση εγώ εκεί. Θα γυρνούσα στενοχωρημένη σπίτι μου. Το βρήκα σκληρό. Μιλάω για όλο το concept της εκπομπής και όχι για τους ανθρώπους που συμμετέχουν»

Ως μοντέλο, τι συμβουλή έδινες στα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο του μόντελινγκ;

«Κάποιος πρέπει να το θέλει πάρα πολύ, να προσπαθεί και το βασικότερο να μην επιχειρεί να μοιάσει σε κανέναν. Να δει τι τον ή τη διαφοροποιεί από το σύνολο, να δουλέψει και να το τονίσει. Να στηριχθεί στο διαφορετικό του. Είναι πολύ σημαντικό επίσης να υπάρχει πείσμα και υπομονή» Δείτε την σπάνια εξομολόγηση για τον Σάκη Ρουβά!

Εσύ θυμάσαι το λόγο που σε έκανε να ασχοληθείς με αυτόν το χώρο;

«Δεν ξέρω να σου πω. Νομίζω ότι ήρθε από μόνο του στη ζωή μου. Ή μάλλον ήταν σαν να υπήρχε πάντα στη ζωή μου. Μπορώ να σου πω ότι ένα από τα πράγματα που ευχαριστήθηκα ήταν τα ταξίδια. Από το μόντελινγκ έμαθα πολλά. Έβγαλα χρήματα, αλλά έμαθα και τόσα πολλά. Είναι ανεκτίμητα τα μαθήματα που πήρα».

Σκέφτηκες ποτέ να δημιουργήσεις κάτι δικό σου πάνω στη μόδα;

«Όχι ως μοντέλο, αλλά ως μαμά. Κάποια στιγμή που - έψαχνα για τα μωρά μου ρούχα και δεν έβρισκα, από θέμα πρακτικότητας ή υφασμάτων, είχα σκεφτεί να κάνω μια δική μου σειρά. Αλλά, τελικά, δεν προχώρησε η ιδέα», λέει η ίδια στο 7 μέρες Tv.

Όλοι κοίταζαν την Κάτια Ζυγούλη στη συναυλία του Σάκη Ρουβά

Χθες βράδυ έλαβε χώρα στο Ηρώδειο η συναυλία του Σάκη Ρουβά και πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγαπημένο τραγουδιστή στο πλευρό της Sonia ωστόσο η αλήθεια είναι πως όλοι κοιτούσαν την Κάτια Ζυγούλη η οποία έλαμπε ολόκληρη!

Το μοντέλο δε θα μπορούσε να μη βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου σε ένα τόσο σημαντικό όσο αυτό. Έβαλε λοιπόν το πιο εντυπωσιακό και ταυτόχρονα απλό σατέν φόρεμά της και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Με τα μαλλιά της πιασμένα, ίσια σανδάλια και ένα αέρινο φόρεμα, η Κάτια Ζυγούλη έγινε το κέντρο του ενδιαφέροντος στη συναυλία που διοργανώθηκε στο Ηρώδειο, ενώ λίγο πιο δίπλα από το μοντέλο βρισκόταν και ο Ζαν Πολ Γκοτιέ.

Μάλιστα ο Σάκης Ρουβάς έκανε όλο το κοινό να «λυγίσει» όταν πλησίασε την σύζυγό του στις κερκίδες και της προσέφερε ένα μπουκέτο λουλούδια.

Κάτια ζυγούλη ηρώδειο