Αποκάλυψη Γιάννη Μπέζου για Αλίκη Βουγιουκλάκη: "Δούλεψα τρεις φορές μαζί της! Τις δυο..."

Όλα όσα είπε στο Ενώπιος Ενωπίω

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποκάλυψη Γιάννη Μπέζου για Αλίκη Βουγιουκλάκη:

Ο Γιάννης Μπέζος ήταν χθες βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου και μεταξύ άλλων δε δίστασε να κάνει και μία εξομολόγηση για τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και για το πώς είχε σοκαριστεί όταν έμαθε για τον θάνατό της.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε μία εκτεταμένη αναφορά στη μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και περιέγραψε με τον δικό του τρόπο, τον καιρό που συνεργαζόταν μαζί της στο θέατρο.

Όπως αποκάλυψε οι δυο τους είχαν αναπτύξει φιλία και πολλές φορές συζητούσαν για θέματα που απασχολούσαν την Αλίκη.

Αυτή την εξομολόγηση έκανε ο Γιάννης Μπέζος για την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο Ενώπιος Ενωπίω

«Δούλεψα τρεις φορές μαζί της. Δύο φορές στα ξεκινήματά μου και μία φορά σαν πρωταγωνιστής τη χρονιά που κάναμε και τους Απαράδεκτους συγκεκριμένα. Η Αλίκη είχε πολύ ενδιαφέρον στο παρασκήνιο πιο πολύ απ’ ότι είχε στο προσκήνιο.

Δηλαδή, ήταν ένας πάρα πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος, με πολύ χιούμορ, πολύ γενναιόδωρη και ήταν μια εξαιρετική ηθοποιός. Μπορούσε να το διακρίνει κανείς στις πρόβες.

Γιάννης Μπέζος Αλίκη Βουγιουκλάκη

Θα πει κάποιος “τι με ενδιαφέρουν οι πρόβες;”. Ναι, και θα έχει δίκιο. Το μεγάλο της λάθος ήταν που δεν τόλμησε να δείξει το πραγματικό της ταλέντο πάνω στη σκηνή. Υιοθέτησε ευκολίες, φοβόταν την αποτυχία, δεν την πολυάντεχε, χάιδευε το κοινό με την έννοια ότι αυτό θέλει το κοινό και προς τα εκεί πάω.

Το είχαμε κουβεντιάσει και πάρα πολλές φορές, νομίζω ότι δεν έκανε σωστά πάνω σε αυτό.

Ήταν ένα πρόσωπο με μια τεράστια λάμψη, "τρύπαγε" το πανί. Άπειρα προσόντα, οργανωτικά, πάρα πολύ καλή εργοδότης, πολύ καλή φίλη… Εγώ έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Όταν χάθηκε τόσο πρόωρα, σοκαρίστηκα πολύ», είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Να σημειώσουμε πως μόλις χθες η κόρη του Γιάννη Μπέζου ανέβασε για πρώτη φορά μία φωτογραφία με μαγιό. Δείτε τη εδώ και θα πάθετε πλάκα!