Με μαγιό και "καυτές" πόζες σε βίντεο κλιπ η Ραφαέλα του The Bachelor

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με μαγιό και

Η Ραφαέλα είναι σε κάθε περίπτωση μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του The Bachelor και εμείς εντοπίσαμε ένα βίντεο κλιπ στο οποίο πρωταγωνιστεί και μάλιστα κλέβει την παράσταση, τόσο με το αποκαλυπτικό μαγιό της όσο και με τις καυτές της πόζες.

Η Κύπρια παίκτρια που έχει σκοπό να διεκδικήσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο, μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και ήδη από το πρώτο επεισόδιο πήρε το πρώτο πολυπόθητο τριαντάφυλλο πριν καλά καλά ξεκινήσει η τελετή των ρόδων.

Λίγο καιρό λοιπόν πριν μπει στο ριάλιτι του ALPHA, ο Ραφαέλα συμμετείχε στο βίντεο κλιπ του Ablaze με τίτλο «Stazi».

Η Ραφαέλα, για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ, προκάλεσε ντελίριο σε σουπερμάρκετ, αφού στη θέα της και μόνο αλλά και στα παιχνίδια της με τον Αblaze, η θερμοκρασία «χτύπησε» κόκκινο. Η νεαρή Κύπρια καλλονή, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, κερδίζοντας φυσικά και τις εντυπώσεις.

Να θυμίσουμε πως μόλις χθες, τα καρφιά της απέναντι στο The Bachelor έριξε και η Κατερίνα Καινούργιου. Δείτε εδώ όλα όσα είπε για το ριάλιτι.

Spoiler που «καίει» για το The Bachelor - Αυτά τα 5 τελευταία κορίτσια που είναι μέσα στη βίλα

Μόλις πριν από λίγο, κυκλοφόρησε ένα νέο spoiler για το The Bachelor που «καίει» κανονικά, καθώς αφορά τα πέντε τελευταία κορίτσια που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη βίλα, ένα βήμα πριν κατακτήσουν για τα καλά την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Το ριάλιτι έχει φέρει για τα καλά τα πάνω κάτω στην τηλεόραση και η αλήθεια είναι πως ενώ υπάρχουν πολλές αντιδράσεις γύρω του, το The Bachelor έχει δημιουργήσει και φανατικό κοινό.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει να αποχωρούν τρεις κοπέλες. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα και τη Βασιλική που έφυγαν στο πρώτο επεισόδιο, αλλά και την Κατερίνα που αποχώρησε στο τελευταίο.

Τα γυρίσματα έχουν ωστόσο προχωρήσει αρκετά και αυτή τη στιγμή μέσα στη βίλα βρίσκονται πέντε κορίτσια.

Όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» τη Δευτέρα πρόκειται για την Βίβιαν, τη Νικολέττα, την Αντζελίνα, τη Σία και την Αναστασία, ενώ δείτε και τι αλλάζει στο The Bachelor από αυτή την εβδομάδα.