Εκτός GNTM 3 η καλλονή που είχε κάνει τους κριτές να παραμιλάνε

Τι συνέβη με τη συμμετοχή της;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εκτός GNTM 3 η καλλονή που είχε κάνει τους κριτές να παραμιλάνε

Μπορεί χθες να είδαμε το bootcamp και τους παίκτες που περνάνε στην επόμενη φάση, ωστόσο μία διαγωνιζόμενη μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως θα βρεθεί εκτός GNTM 3 και η αλήθεια είναι πως η εμφάνισή της στην οντισιόν είχε κάνει τους κριτές να παραμιλάνε.

Με το που είδαν όλοι την οντισιόν της, πίστεψαν πως πρόκειται για το απόλυτο φαβορί για τον φετινό κύκλο του γνωστού ριάλιτι μοντέλων ωστόσο αποδείχθηκε πως η μοίρα της φύλαγε διαφορετικό παιχνίδι.

Ο λόγος για την Βικτώρια Στέλλα, την μπαλαρίνα από την Κύπρο που μένει στο Μιλάνο. Η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα που της έστειλαν και να ξεκαθαρίσει πως τα επαγγελματικά της δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει στο GNTM. Δείτε εδώ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο.

«Ευχαριστώ πολύ όλους σας και τα υπέροχα μηνύματα! Δεν περίμενα αυτή την ανταπόκριση από όλους σας! Δυστυχώς δεν μπόρεσα να συνεχίσω το πρόγραμμα, λόγω δουλείας από το εξωτερικό διάλεξα να φύγω ειδικά μετά την μεγάλη παύση που ζήσαμε λόγω ιού. Θέλω να ευχαριστήσω τους κριτές γιατί πίστεψαν σε εμένα. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά στο σπίτι καλή τύχη. Φιλιά Βικτώρια Στέλλα.», έγραψε χαρακτηριστικά το νεαρό μοντέλο.

GNTM 3 σπίτι

GNTM 3: Οι κριτές έδιωξαν τα δυο μεγάλα φαβορί!

Το bootcamp του GNTM 3 ξεκίνησε και στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε ήδη τους πρώτους παίκτες να περνάνε στην επόμενη φάση! Ωστόσο μας σόκαρε η απόφαση των κριτών να αφήσουν εκτός σπιτιού τα δυο μεγαλύτερα φαβορί!

Σε αυτή τη δημιουργική διαδικασία, οι τέσσερις κριτές Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός, Ζενεβιέβ Μαζαρί, θέλουν να δουν και να κρίνουν το προσωπικό στυλ και το περπάτημα του κάθε υποψήφιου μοντέλου.

Μ ετο στόμα ανοιχτό έμειναν οι κριτές με την εμφάνιση δυο μοντέλων, ωστόσο θεώρησαν πως στην Ελλάδα δεν θα κάνουν την καριέρα που τους αξίζει και τους είπαν πως πρέπει να φύγουν αμέσως για το εξωτερικό! Δείτε την παίκτρια που τρέλανε τους κριτές και την πέρασε η Καγιά πριν την τελική απόφαση!

TAGS