Σκάνδαλο μεγατόνων με τον Δημήτρη Σκουλό - Η φωτογραφία ντοκουμέντο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων για τον κριτή του GNTM 3

Έχει προκληθεί σάλος στο διαδίκτυο από την στιγμή που κυκλοφόρησε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σκάνδαλο μεγατόνων με τον Δημήτρη Σκουλό - Η φωτογραφία ντοκουμέντο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων για τον κριτή του GNTM 3

Μια φωτογραφία με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Σκουλό έχει κάνει την εμφάνισή της στο διαδίκτυο εδώ και λίγες ώρες κι έχει προκληθεί μεγάλο σκάνδαλο στα social media, αφού ο κριτής και φωτογράφος του GNTM 3 φαίνεται αμέριμνος να κάνει φωτογράφιση έχοντας δίπλα του έναν άστεγο που κοιμάται.

Γνωρίζετε πως το διαδίκτυο δεν θέλει και πολύ για να "φρικάρει". Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συνέβη και σε αυτή την περίπτωση αφού τα πυρά κατά του Σκουλού έπεσαν σαν βροχή. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν η φωτογράφιση αυτή αφορούσε κάποιο project του GNTM 3 ή όχι.

Σκάνδαλο ξεσπάει ξανά και με το ΕΣΡ που έχει αναλάβει την υπόθεση του Big Brother. Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις.

Αυτή είναι η φωτογραφία ντοκουμέντο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων κατά του Δημήτρη Σκουλού

Σκουλός φωτογραφία σκάνδαλο

Δημήτρης Σκουλός: Η τρυφερή φωτογραφία της συζύγου του και το σχόλιο... έπος

Ο Δημήτρης Σκουλός έχει τεράστια αδυναμία στην οικογένεια του. Παραμένει μέχρι και σήμερα τρελά ερωτευμένος με τη σύζυγό του και θέλησε πριν λίγες ώρες να δημοσιεύσει μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της και να κάνει ένα σχόλιο έπος.

Ο φωτογράφος και κριτής του GNTM, μπορεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο είναι πολύ ενεργός στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες καθημερινές του στιγμές.

Πρόσφατα λοιπόν, ο Δημήτρης Σκουλός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της Τζέλας από έξοδο τους και την αποθέωσε στην λεζάντα με ένα σχόλιο έπος.

«Τι μου βρήκε μου λέτε?», έγραψε χαρακτηριστικά. Δείτε τον παίκτη που είχε «κόψει» ο Σκουλός πριν το παιχνίδι αλλά τους εντυπωσίασε όλους

Δημήτρης Σκουλός σύζυγος