Pop up: Ραγδαίες αλλαγές στην εκπομπή λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης

Η εκπομπή "Ευτυχείτε" τα μαρτύρησε όλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Pop up: Ραγδαίες αλλαγές στην εκπομπή λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης

Όπως ανέφερε στην εκπομπή Ευτυχείτε ο Γιάννης Πουλόπουλος, το Pop Up θα αποκτήσει άρωμα Ελένης, καθώς είναι πολύ πιθανό η θεματολογία του να γίνει παρόμοια με αυτή της Ελένης Μενεγάκη, στον ALPHA.

Επιπλέον, το σενάριο να προβάλλεται 13:00 με 15:00 δεν φαντάζει διόλου απίθανο. Έτσι, θα απέφευγε τα «τραύματα» από τον Νίκο Μουτσινά (δείτε εδώ τα νούμερα που σημειώνει απέναντί του). Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει ντόμινο αλλαγών, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να ολοκληρώνεται στις 10:30 και την Ελεονώρα Μελέτη λίγο μετά τις 12 για να ξεκινά το δελτίο.

Το πραγματικό πρόσωπο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου πίσω από τις κάμερες του Pop Up στον alphatv

Πρεμιέρα έκανε την περασμένη Δευτέρα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το Pop Up και η Ναταλία Γερμανού από το πρώτο λεπτό της έδειξε την στήριξη της. Ενώ, μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε το πραγματικό της πρόσωπο πίσω από τις κάμερες του ALPHA.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Κυριακή 20/9 η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και πάλι στο μοντέλο κάνοντας μάλιστα λόγο και για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται όταν οι κάμερες είναι κλειστές.

«Εγώ την αγαπώ την Ηλιάνα. Μου αρέσει πάρα πολύ γιατί είναι πολύ γλυκιά. Έχει τρομερή αμεσότητα. Εγώ δε μπορώ καθόλου τις παρουσιάστριες που είναι αυτό το δήθεν, το πολύ στημένο… Η Ηλιάνα είναι το ακριβώς αντίθετο, είναι μια γλύκα αυθεντική και φυσική και μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι πολύ γλυκιά και στους διαδρόμους. Αυτό που βλέπετε αυτό είναι και στη ζωή της» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να σημειώσουμε, μίλησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και τον Γρηγόρη Μπάκα και μεταξύ άλλων ερωτήθηκε για το γάμο της με τον Snik, κάνοντας μια αποκάλυψη.