Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αποκάλυψη για το... γάμο της με τον Snik - «Με το Δημήτρη...»

Την «τσάκωσαν» έξω από το κανάλι και μίλησε για όλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αποκάλυψη για το... γάμο της με τον Snik - «Με το Δημήτρη...»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μίλησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και τον Γρηγόρη Μπάκα και μεταξύ άλλων ερωτήθηκε για το γάμο της με τον Snik, κάνοντας μια αποκάλυψη.

«Κάνω το καλύτερο που μπορώ. Είμαι ο εαυτός μου, αυτό νομίζω είναι το πιο σημαντικό. Έχουμε ακόμα να δουλέψουμε πάρα πολύ τη δομή και τα θέματά μας, αυτό το ξέρουμε όλοι. Έχουμε όμως αισιοδοξία και αγάπη και εγώ είμαι πολύ χαρούμενη, με έχει αγκαλιάσει πολύ ο κόσμος.

Είναι πάνω μου η εκπομπή αλλά δεν είμαι μόνη μου, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δουλεύουν για αυτό, δεν είναι κάτι που το κάνω μόνη μου. Περίμενα ότι θα είναι τεράστια η αλλαγή. Από ένα προϊόν που είναι format και είναι μοντάζ έχει τεράστια διαφορά να είσαι ζωντανά στον αέρα. Θα το μάθω» ανέφερε αρχικά για την πρώτη της εβδομάδα της εκπομπής της.

Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το γάμο της με τον Snik

«Είναι πάρα πολύ νωρίς. Πόσο είμαστε με το Δημήτρη, ένα χρόνο; Από τώρα αυτό θα σκεφτόμαστε; Έχουμε και δουλειές, είμαστε νέα παιδιά, δουλεύουμε πολύ σκληρά και οι δυο. Δυστυχώς έχει πλήγμα ο κλάδος του Δημήτρη όπως όλοι οι καλλιτέχνες αυτή τη περίοδο, το ξέρουμε αυτό. Οπότε ο καθένας δουλεύει πάρα πάρα πολύ όλη μέρα. Δε το βλέπω σύντομα το επόμενο βήμα, νομίζω δε το σκεφτόμαστε καν αυτό αυτή τη περίοδο, σκεφτόμαστε πως θα επιβιώσουμε με αυτό που ζούμε». Η Ηλιάνα πριν λίγες ημέρες, μίλησε για τον Snik και έριξε «άκυρο» στον Παναγιώτη Βασιλάκο

Αποκάλυψη: Ο Snik πήρε μέρος στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και κανείς δεν το πρόσεξε!

Το Pop up ξεκίνησε στον Alpha με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και και μετά την μεγάλη πρεμιέρα που όλοι περίμεναν ανακαλύψαμε πως στην εκπομπή έχει πάρει μέρος και ο Snik.

Το «Pop Up» βγήκε στον «αέρα» και η έναρξη ήταν εντυπωσιακή, καθώς οι συνεργάτες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου εμφανίστηκαν στο πλατό, ο ένας μετά τον άλλο κάνοντας πασαρέλα, ενώ στη συνέχεια η παρουσιάστρια «προσγειώθηκε» ανάμεσα τους.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν στους τίτλους αρχής όπως αποκάλυψε και η ίδια σε συνέντευξη μετά το τέλος της εκπομπής τραγουδάει...ο Snik! Δείτε επίσης τι μήνυμα της έστειλε ο Snik λίγο πριν την πρεμιέρα!

Ακούστε και εσείς: