Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μίλησε για τον Snik και έριξε «άκυρο» στον Παναγιώτη Βασιλάκο

Η ευγενική απόρριψη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μίλησε για τον Snik και έριξε «άκυρο» στον Παναγιώτη Βασιλάκο

Πρεμιέρα σήμερα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και καλεσμένος ήταν ο περιζήτητος Bachelor, στον οποίο η παρουσιάστρια δε δίστασε να ρίξει «άκυρο» όταν της προσέφερε τριαντάφυλλο μιλώντας για τον αγαπημένο της σύντροφο Snik.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ήταν άκρως αποκαλυπτικός στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Pop Up και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το The Bachelor.

Μάλιστα δε δίστασε να της πει ότι έχει αισθήματα για δέκα κοπέλες. Δείτε εδώ.

Στο τέλος, μάλιστα, της συνάντησής του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Παναγιώτης Βασιλάκος θέλησε να της προσφέρει ένα τριαντάφυλλο, ωστόσο πήρε μια απρόσμενη απάντηση, καθώς η παρουσιάστρια έκανε μια έμμεση αναφορά στον αγαπημένο της, Snik.

“Παναγιώτη μου ευχαριστώ πάρα πολύ, είσαι γλυκύτατος. Θα το πάρω και θα το αφήσω εδώ γιατί είμαι δεσμευμένη. Περιμένω να μάθω και τα δικά σου τα ευχάριστα.”, ήταν η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η τρυφερή ανάρτηση του Snik λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ALPHA

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σήμερα 14/9 έκανε την πρεμιέρα της στον ALPHA με την εκπομπή Pop up (δείτε εδώ την έναρξή της) και ο αγαπημένος της Snik δήλωσε δημόσια την υποστήριξή του λίγο νωρίτερα.

Ο Snik δημοσίευσε μια φωτογραφία με το logo της εκπομπή και έκανε tag την Ηλιάνα και την σελίδα της εκπομπής της στο instagram.

Όντας δίπλα της σε κάθε βήμα σίγουρα είναι αγχωμένος για το νέο της αυτό εγχείρημα αν και δεν θα έπρεπε γιατί όπως φάνηκε η Ηλιάνα το... έχει!

Snik Pop up Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο Snik στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου; Η δημόσια απάντηση πριν την πρεμιέρα του Pop Up

Για το ενδεχόμενο του αν θα δούμε τον Snik στην εκπομπή της Pop Up, απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα στον Alpha.

Το μοντέλο και πλέον παρουσιάστρια, παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για το σύντροφο της.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο να δούμε τον αγαπημένο της, ράπερ, στο Pop Up, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδωσε μια διπλωματική απάντηση.

«Δεν ξέρω αν θα έρθει ο SNIK. Θα δούμε», είπε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το βίντεο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου πριν την πρεμιέρα του Pop Up έκανε "χαμό" στο Instagram.