Άγριο «κράξιμο» στο GNTM 3 - «Είναι ένα Big Brother με ωραίο περιτύλιγμα»

«Στημένο, κομμένο και ραμμένο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριο «κράξιμο» στο GNTM 3 - «Είναι ένα Big Brother με ωραίο περιτύλιγμα»

Ένας παίκτης που δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του GNTM 3, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και έκραξε με άγριο τρόπο το ριάλιτι ξεκαθαρίζοντας πως είναι σαν ένα νέο Big Brother, με πιο ωραίο περιτύλιγμα.

Ο Μάριος Βασίλης πέρασε από το ID Catwalk αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Bootcamp.

Συγκεκριμένα ο Μάριος Βασίλης ανέφερε: «Κόπηκα στο ID Catwalk που αφορούσε το στυλ μας ουσιαστικά. Ο κύριος Σκουλός ίσως ασχολείται με κάποια περιοδικά που δεν έχουν να κάνουν με την μόδα; Δεν μπορώ να το διανοηθώ αλλιώς γιατί ένας άνθρωπος που ασχολείται με την μόδα, θα γνωρίζει ότι υπάρχουν ανδρικά μοντέλα που είναι plus size και μάλιστα έχουν κάνει καμπάνιες.»

«Όταν πήγα στο id catwalk πολλά παιδιά έλεγαν ότι ήταν «ψιλομαγειρεμένη» η κατάσταση και προεπιλεγμένα τα άτομα κι ανακατεύονταν μέσα στις οκτάδες. Τα άτομα που πέρασαν μέσα είναι κυρίως από πρακτορεία, άτομα που χαιρετούσαν την Καγιά επειδή την ήξεραν από το fashion workshop ή κάποια μοντέλα που μπορεί να έχει φωτογραφίσει ο κύριος Σκουλός (δείτε εδώ τι συνέβη με τη φωτογραφία που διέρρευσε) . Οπότε έπαιζε να βάλουν 5-6 άτομα που ήταν τελείως άσχετοι με τον χώρο για να φανεί ότι δίνουν κάποιες ευκαιρίες.»

Και συνέχισε ο Μάριος Βασίλης: «Δεν βάζουν μοντέλα, βάζουν χαρακτήρες για να δώσουν χαρακτήρα Big Brother με πιο ωραίο περιτύλιγμα θα έλεγα. Και οι 4 κριτές είναι καλοί σε ότι κάνουν, δεν θα το κρίνω γιατί κάνουν αυτήν τη δουλειά πάρα πολλά χρόνια, αλλά θεωρώ ότι είναι στημένο, κομμένο και ραμμένο όλο το GNTM για να είναι ριάλιτι κι όχι μόδα. Έχουν περάσει μόνο μοντέλα που έχουν κοιλιακούς, κορίτσια με καλά σώματα κι όλο το φάσμα των μοντέλων δεν υπάρχει».

Εκτός GNTM 3 η καλλονή που είχε κάνει τους κριτές να παραμιλάνε

Μπορεί χθες να είδαμε το bootcamp και τους παίκτες που περνάνε στην επόμενη φάση, ωστόσο μία διαγωνιζόμενη μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως θα βρεθεί εκτός GNTM 3 και η αλήθεια είναι πως η εμφάνισή της στην οντισιόν είχε κάνει τους κριτές να παραμιλάνε.

Με το που είδαν όλοι την οντισιόν της, πίστεψαν πως πρόκειται για το απόλυτο φαβορί για τον φετινό κύκλο του γνωστού ριάλιτι μοντέλων ωστόσο αποδείχθηκε πως η μοίρα της φύλαγε διαφορετικό παιχνίδι.

Ο λόγος για την Βικτώρια Στέλλα, την μπαλαρίνα από την Κύπρο που μένει στο Μιλάνο. Η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα που της έστειλαν και να ξεκαθαρίσει πως τα επαγγελματικά της δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει στο GNTM. Δείτε εδώ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο.

«Ευχαριστώ πολύ όλους σας και τα υπέροχα μηνύματα! Δεν περίμενα αυτή την ανταπόκριση από όλους σας! Δυστυχώς δεν μπόρεσα να συνεχίσω το πρόγραμμα, λόγω δουλείας από το εξωτερικό διάλεξα να φύγω ειδικά μετά την μεγάλη παύση που ζήσαμε λόγω ιού. Θέλω να ευχαριστήσω τους κριτές γιατί πίστεψαν σε εμένα. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά στο σπίτι καλή τύχη. Φιλιά Βικτώρια Στέλλα.», έγραψε χαρακτηριστικά το νεαρό μοντέλο.

GNTM 3 σπίτι