Εκτός GNTM 3 ο πιο πολυσυζητημένος διαγωνιζόμενος - «Με έκοψαν γιατί...»

Προδόθηκε από μόνος του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εκτός GNTM 3 ο πιο πολυσυζητημένος διαγωνιζόμενος - «Με έκοψαν γιατί...»

Ήταν ίσως ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης που είδαμε στις οντισιόν του τρίτου κύκλου του GNTM. Ο ίδιος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό και εξήγησε πως τον έκοψαν από το ριάλιτι γιατί είναι "χοντρούλης".

Ο λόγος φυσικά για τον Τάκη, ο οποίος εμφανίστηκε στην οντισιόν με το χαβανέζικο μαγιό του και τρέλανε την κριτική επιτροπή - δείτε εδώ την απίστευτη ιστορία του.

Ο ίδιος λοιπόν σήμερα μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει και τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να πάει στο GNTM. Δείτε εδώ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο.

«Το “άχαστος” το έχω από πολύ παλιά. Στο GNTM πήγα γιατί δεν είχα λεφτά να πάω διακοπές, μου είπαν ότι έχει πισίνα και πήγα. Για να είμαι εδώ δε θα με δείτε στο σπίτι. Δε με ήθελαν στο σπίτι γιατί είμαι χοντρούλης.

Δεν το ήξερε κανείς ότι θα πάω στο GNTM. Με είδε η μάνα μου στο σπίτι και μου λέει “τι κάνεις εκεί;”. Δέχομαι πολλά μηνύματα απαντάω σε όλους. Αδέρφια όλοι.

Έφτιαξα Instagram γιατί σκέφτομαι να κάνω βιντεάκια να γελάει ο κόσμος. Πήγα για να αποκτήσω φήμη παραπάνω γιατί θέλω να βγάλω κάποια ποιήματα», ανέφερε ο Τάκης Χήρας.

Εκτός GNTM 3 η καλλονή που είχε κάνει τους κριτές να παραμιλάνε

Μπορεί χθες να είδαμε το bootcamp και τους παίκτες που περνάνε στην επόμενη φάση, ωστόσο μία διαγωνιζόμενη μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως θα βρεθεί εκτός GNTM 3 και η αλήθεια είναι πως η εμφάνισή της στην οντισιόν είχε κάνει τους κριτές να παραμιλάνε.

Με το που είδαν όλοι την οντισιόν της, πίστεψαν πως πρόκειται για το απόλυτο φαβορί για τον φετινό κύκλο του γνωστού ριάλιτι μοντέλων ωστόσο αποδείχθηκε πως η μοίρα της φύλαγε διαφορετικό παιχνίδι.

Ο λόγος για την Βικτώρια Στέλλα, την μπαλαρίνα από την Κύπρο που μένει στο Μιλάνο. Η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα που της έστειλαν και να ξεκαθαρίσει πως τα επαγγελματικά της δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει στο GNTM.

«Ευχαριστώ πολύ όλους σας και τα υπέροχα μηνύματα! Δεν περίμενα αυτή την ανταπόκριση από όλους σας! Δυστυχώς δεν μπόρεσα να συνεχίσω το πρόγραμμα, λόγω δουλείας από το εξωτερικό διάλεξα να φύγω ειδικά μετά την μεγάλη παύση που ζήσαμε λόγω ιού. Θέλω να ευχαριστήσω τους κριτές γιατί πίστεψαν σε εμένα. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά στο σπίτι καλή τύχη. Φιλιά Βικτώρια Στέλλα.», έγραψε χαρακτηριστικά το νεαρό μοντέλο.

GNTM 3 σπίτι