Με "καυτό" σορτσάκι η Μελίνα Ασλανίδου - Έχει γίνει σαν άλλος άνθρωπος μετά τις διακοπές

Απίστευτη αλλαγή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με

Η Μελίνα Ασλανίδου έχει γίνει σαν άλλος άνθρωπος μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια έκανε διατροφή, αλλά και γυμναστική ειδικά την περίοδο της καραντίνας και ποζάρει άνετα με "καυτό" σορτσάκι.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της και αμέσως συγκεντρώνει χιλιάδες likes.

Πριν από μερικές ημέρες λοιπόν, μια φωτογραφία της απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις και αυτό γιατί είδαμε τα πόδια της χωρίς ίχνος ρετούς και φίλτρων. Είναι απίστευτα!

Η Μελίνα Ασλανίδου πόζαρε στο φακό με "καυτό" σορτσάκι και έκανε χαμό!

Αυτή η φωτογραφία είναι από τις διακοπές που έκανε η τραγουδίστρια με το σύντροφο της, Βασίλη Μουντάκη με υπερπολυτελέστατο σκάφος στην Κρήτη.

Ακομπλεξάριστη η Μελίνα Ασλανίδου - Φωτογραφία με μπουστάκι και "καυτό" σορτσάκι,

Η Μελίνα Ασλανίδου απέδειξε για ακόμα μία φορά πως είναι πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ μιας και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει χωρίς καθόλου φίλτρα με ένα κοντό μπουστάκι.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι πολύ ενεργός χρήστης των social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή και από τις διακοπές της.

Το φετινό καλοκαίρι δείχνει να μην έχει τέλος για τη Μελίνα Ασλανίδου η οποία απολαμβάνει τις διακοπές της ενώ παράλληλα κάνει και τις συναυλίες της στην Ελλάδα.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Μελίνας Ασλανίδου με μπουστάκι και χωρίς φίλτρα

Αυτή τη φορά πόζαρε σε μία από τις πιο χαλαρές στιγμές της πάνω σε μία αιώρα με τα καλοκαιρινά της ρούχα και δε δίστασε να μην επεξεργαστεί ούτε λίγο τη φωτογραφία της, ενώ τις προάλλες την είδαμε με φλοράλ μπικίνι στα πιο αδύνατά της.

χωρίς φίλτρα