My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας!

Δείτε την τελική της πασαρέλα

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας!

Όλες οι σημερινές εμφανίσεις των κοριτσιών του My Style Rocks ξεχώρισαν όμως μία ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Αν και στο σημερινό επεισόδιο ήρθαν τα πάνω κάτω με μια παίκτρια που κόντεψε να λιποθυμήσει, στο τέλος όλα πήγαν καλά και το επεισόδιο συνεχίστηκε κανονικά!

Οι διαγωνιζόμενες και οι κριτές έβγαλαν σημερινή νικήτρια της ημέρας την Τζένη Γεωργιάδου

My style rocks: Η ανακοίνωση της Κατερίνας Στικούδη για την αποχώρηση της Ευριδίκης Παπαδοπούλου

Η Κατερίνα Στικούδη στην έναρξη του νέου επεισοδίου του “My Style Rocks” το απόγευμα της Δευτέρας, ανακοίνωσε και επίσημα στους τηλεθεατές πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το reality μόδας.

«Η καινούργια εβδομάδα μόλις ξεκίνησε και τα κορίτσια μας έχουν βάλει τα καλά τους γιατί έτσι πρέπει να υποδεχτούμε τη νέα εβδομάδα. Όμως τι θα γίνει σήμερα; Κάθε Δευτέρα υποδεχόμαστε τις καινούργιες παίκτριες. Αυτή τη Δευτέρα θα υποδεχτούμε δύο κορίτσια, διότι στο χθεσινό μας gala αποχώρησε η Κορίνα Αβραμιτίδου αλλά και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν θα βρίσκεται πλέον μαζί μας γιατί αποχώρησε οικειοθελώς», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

ΣΚΑΙ: Ραγδαίες εξελίξεις φέρνουν αλλαγές στο My Style Rocks

Ραγδαίες εξελίξεις βλέπει ο ΣΚΑΙ, σχετικά με εκπομπή του σταθμού που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο. Αποτέλεσμα των εξελίξεων αυτών, μια αλλαγή έρχεται στο My Style Rocks. Όλες τις πληροφορίες θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Συγκεκριμένα, από βέβαιο "κόψιμο" γλίτωσε η οικονομική εκπομπή του Νίκου Υποφάντη με τίτλο «Τα νέα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων». Έπειτα από απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού η εκπομπή αλλάζει ώρα προβολής.

Σύμφωνα με όσα λοιπόν μου μετέφερε πρόσωπο του ΣΚΑΙ και θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, η εκπομπή του Νίκου Υποφάντη θα προβάλλεται στην μεσημεριανή ζώνη και συγκεκριμένα αμέσως μετά το μεσημεριανό δελτίο του Σαββατοκύριακου στις 14.45.

Αυτή είναι η αλλαγή που φέρνει στο My Style Rocks η εξέλιξη του ΣΚΑΙ

Ωστόσο, η αλλαγή ώρας της εκπομπής φέρνει μια αλλαγή και στο show μόδας του ΣΚΑΙ, το My Style Rocks. Συγκεκριμένα, θα προβάλλεται ένα τέταρτο αργότερα και από εκεί που άρχιζε στις 14:50 θα προβάλλεται στις 15:05.

Να σημειώσω πως πρώτοι μέσα από το Vanda's blog του Youweekly, είχαμε αποκαλύψει τον χαμό που έγινε στα παρασκήνια του My Style Rocks με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να έρχεται σε λεκτική διαμάχη με τον κριτή, Στέλιο Κουδουνάρη, να αποχωρεί επεισοδιακά από το ριάλιτι και να καλεί την αστυνομία για να μπορέσει να... φύγει!