GNMT 3: Άφωνοι οι παίκτες με Καραβά και Βίκυ στην πισίνα - Αυτό είναι το Golden Pass των κριτών

Τι είδαμε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNMT 3: Άφωνοι οι παίκτες με Καραβά και Βίκυ στην πισίνα - Αυτό είναι το Golden Pass των κριτών

Ξεκίνησε η δεύτερη φάση του Bootcamp στο GNTM 3 και οι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθήσουν να ποζάρουν μέσα σε πισίνα σύμφωνα με τις υποδείξεις της Βίκυς Καγία και του Γιώργου Καράβα! Ακόμα έδωσα το Golden Pass!

Σε ένα εντυπωσιακό τοπίο είδαμε την Βίκυ Καγιά να βρίσκεται πάνω σε ένα φουσκωτό στρώμα μέσα σε μια πισίνα! Έτσι ενημερώθηκαν και οι διαγωνιζόμενοι τι θα είναι αυτό που τους περιμένει.

Στην συνέχεια έγινε η ανακοίνωση των κριτών για το golden pass, δηλαδή τον διαγωνιζόμενο που κατά την άποψη τους πρέπει να περάσει κατευθείαν στο σπίτι! Δείτε εδώ τον Άγγελο Μπράτη να κάνει πασαρέλα με γόβες!

Ομόφωνα όλοι επέλεξαν τον Κωνσταντίνος Τσεντολίνη

Εκτός GNTM 3 η καλλονή που είχε κάνει τους κριτές να παραμιλάνε

Μπορεί χθες να είδαμε το bootcamp και τους παίκτες που περνάνε στην επόμενη φάση, ωστόσο μία διαγωνιζόμενη μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως θα βρεθεί εκτός GNTM 3 και η αλήθεια είναι πως η εμφάνισή της στην οντισιόν είχε κάνει τους κριτές να παραμιλάνε.

Με το που είδαν όλοι την οντισιόν της, πίστεψαν πως πρόκειται για το απόλυτο φαβορί για τον φετινό κύκλο του γνωστού ριάλιτι μοντέλων ωστόσο αποδείχθηκε πως η μοίρα της φύλαγε διαφορετικό παιχνίδι.

Ο λόγος για την Βικτώρια Στέλλα, την μπαλαρίνα από την Κύπρο που μένει στο Μιλάνο. Η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα που της έστειλαν και να ξεκαθαρίσει πως τα επαγγελματικά της δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει στο GNTM.

«Ευχαριστώ πολύ όλους σας και τα υπέροχα μηνύματα! Δεν περίμενα αυτή την ανταπόκριση από όλους σας! Δυστυχώς δεν μπόρεσα να συνεχίσω το πρόγραμμα, λόγω δουλείας από το εξωτερικό διάλεξα να φύγω ειδικά μετά την μεγάλη παύση που ζήσαμε λόγω ιού. Θέλω να ευχαριστήσω τους κριτές γιατί πίστεψαν σε εμένα. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά στο σπίτι καλή τύχη. Φιλιά Βικτώρια Στέλλα.», έγραψε χαρακτηριστικά το νεαρό μοντέλο.

gntm

TAGS