Με γόβα στιλέτο ο Άγγελος Μπράτης - Φρενίτιδα στο διαδίκτυο με το βίντεο

Το περπατάει καλύτερα κι από την Ζενεβιέβ Μαζαρί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με γόβα στιλέτο ο Άγγελος Μπράτης - Φρενίτιδα στο διαδίκτυο με το βίντεο

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram προκάλεσε φρενίτιδα στους followers της. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα παρακολουθούμε τον Άγγελο Μπράτη στο πλευρό της να κάνει πασαρέλα με γόβα στιλέτο!

Αξιοσημείωτο είναι πως ο Άγγελος Μπράτης τα περπατάει πολύ καλά!

Και όσο οι δυο αυτοί κριτές του GNTM 3 το διασκεδάζουν ο Δημήτρης Σκουλός έχει έρθει σε δύσκολη θέση με αυτή την φωτογραφία που διέρρευσε!

Σε σχέση ο Άγγελος Μπράτης; - Έκανε αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Ο Άγγελος Μπράτης παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και δε δίστασε να κάνει μία τρομερή αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει αν τελικά βρίσκεται σε σχέση ακόμα.

Με τη νέα σεζόν του GNTM να βρίσκεται προ των πυλών, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του STAR και αναφέρθηκε, τόσο στο γνωστό ριάλιτι μοντέλων, όσο και στην προσωπική του ζωή.

Μεταξύ άλλων, ο Άγγελος Μπράτης σχολίασε πως δεν βρίσκεται σε σχέση και πως αυτό που επιθυμεί πάντα, είναι να αισθάνεται ελεύθερος.

Να θυμίσουμε επίσης πως ο γνωστός σχεδιαστής έχει ξεκινήσει και φτιάχνει τις δικές του μάσκες προσώπου. Δείτε εδώ τα σχέδια και θα "μείνετε"!

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Άγγελος Μπράτης για την προσωπική του ζωή

«Την Αγγλία την έβλεπα από το Facetime, αλλά ούτως ή άλλως η Αγγλία έχει σταματήσει τώρα. Αν θέλω να γυρίσω στην Αγγλία, εκεί είναι, δε θα φύγει από τη θέση της. Δεν είμαι ερωτευμένος, αλλά είμαι ελεύθερος, οπότε μπορώ να ερωτευθώ ανά πάσα στιγμή. Δεν έχω πια σχέση, πάει η Αγγλία. Είμαι ελεύθερο πουλί… Ακόμα και όταν έχω σχέση είμαι ελεύθερος, Γι΄αυτό είχα σχέση πάντα από απόσταση, για να έχω την ησυχία μου. Είναι ωραίο να είσαι σε σχέση, αλλά μου αρέσει και η μοναξιά», ήταν τα λόγια του.