Χαρές στην οικογένεια της Βάσιας Τρυφίλλη - Θα βαφτίσει τον εγγονό της

Η αποκάλυψη της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρές στην οικογένεια της Βάσιας Τρυφίλλη - Θα βαφτίσει τον εγγονό της

Χαρές έχει στην οικογένεια της η Βάσια Τριφύλλη. Όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα “On time” και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, θα βαφτίσει τον εγγονό της.

«Έχω τη σύνταξή μου και έχω κανονίσει να έχω ένα εισόδημα να ζω εγώ και κάποιος κόσμος. Είχα τη χαρά να βαφτίσω ένα παιδί που μεγαλώνει σπίτι μου στην Αθήνα, είχα την τύχη η κόρη μου, η θετή από τη Ρουμανία, στα 40 της, η Βερόνικα, να κάνει ένα γιο, έναν κούκλο. Εγώ θα τον βαφτίσω», δήλωσε η Βάσια Τριφύλλη.

Στη συνέχεια, η ίδια σχολίασε και την επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην τηλεόραση: «Τον αγαπώ πολύ τον Ανδρέα. Έχω μεγαλώσει τόσο πολύ που δεν θυμάμαι την αλήθεια, θα πω τα ψέματα; Αλλά μερικοί άνθρωποι γράφουν στη ζωή μου τόσο πολύ, που δεν χρειάζεται προσπάθεια για να τους ξαναφέρει πίσω, να τους δω, να τους μιλήσω. Χάρηκα που τον είδα με τα μαλλάκια του τα άσπρα στην καρέκλα του. Ήρεμος, ακομπλεξάριστος, με όλες του τις δόξες που έχει ζήσει και έχοντας χάσει τον αδερφό του, τον Θάνο, που ήταν στήριγμα για τον Ανδρέα», αποκάλυψε η Βάσια Τριφύλλη. Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της στην Καισαριανή.

Βάσια Τριφύλλη: Η απίστευτη ατάκα για την ερωτική της ζωή που τους άφησε όλους «κάγκελο»

Μια απίστευτη ατάκα «πέταξε» η Βάσια Τριφύλλη, όταν αναφέρθηκε στην ερωτική της ζωή. Τους άφησε όλους «κάγκελο» με την δήλωση της, την ώρα της συνέντευξη που παραχώρησε.

Συγκεκριμένα, μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η επιτυχημένη ηθοποιός, η οποία έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και αναφέρθηκε στα θέματα της επικαιρότητας. Ωστόσο, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τα... προσωπικά της.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο έρωτας με ενδιαφέρει περισσότερο από το αν έχω να φάω. Τον θεωρώ πιο ισχυρό, ακόμη και από την επιβίωση».

Απίστευτη ήταν ωστόσο και η ατάκα του Νίκου Μουτσινά για την... Ελένη Μενεγάκη. Τι συνέβη;